Scandal

Rădoi, convoacă la națională tot fcsb-ul, ca să mergi la sigur!

Am avut o impresie inițială bună despre Rădoi, am crezut că, poate, e altceva. Sigur, s-a dovedit că acest aspect era provocat de entuziasmul unor rezultate prea mari pentru un antrenor așa mic la EURO U21 și apoi pentru că, sanchi, voia el să joace ofensiv. Apoi ne-am lămurit că un om care până la 40 de ani n-a putut să-și ia BAC-ul, n-are cum să organizez o națională care, cândva, nu era chiar ciuca bătăilor. Rădoi a șocat cu o selecție care garantează maximum un punct în tripla de coșmar cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Fostul secund al lui Gigi Becali, nașul, patron la fcsb, a luat, evident, „nește” nimeni și de acolo. Niște nimeni care cel mai nou au fost călcați în picioare de CFR Cluj.

Dică, secundul fostului secund al lui „ne-a” Gigi este acum părerolog

O echipă bună doar în România, dar care s-a făcut de râs în Europa până și cu celebra Lincoln. Bun, CFR măcar i-a învins pe ăia… România nu va învinge Liechtenstein. Asta e diferența. Rădoi nu a trimis măcar o telegramă la Rapid, deși Moldovan, Albu și Belu n-aveau de ce să lipsească. Să zici că Grigore e accidentat, dar Chiricheș cum e? El e accidentat de vreo șase ani, dar mereu e convocat. Apoi, Săpunaru. OK, s-a retras, dar, da, ca să-i explicăm lui Dică, un băiat care arată și vorbește ca și cum nici opt clase n-are, că de Săpunaru te rogi. Săpunaru e fotbalist, că n-a șters, ca Dică, praful prin vestiare la Catania, ci a luat Liga Europa cu Porto. Săpunaru poate scrie după o dictare, Dică nu. Ca idee. Nu au fost buni. OK, nicio problemă, știm cum se face selecția.

Urmează un 1-1 muncit cu Liechtenstein

Unii trebuie crescuți din punct de vedere al cotei. Pentru ce? Să meargă unde? La arabi? Bun, dar pentru asta nu te ajută naționala. Să te lauzi că ce, că ai făcut 1-1 cu Liechtenstein? O să privim cu o deosebită satisfacție cum Niță, care e cam singurul fotbalist pe care-l ia România, va fi omul meciului în toate cele trei partide, chiar dacă ele vor fi, probabil, înfrângeri. Moldovan nu poate apăra în fața lui Niță, e clar, dar Albu, Belu, Săpunaru și, poate, Grigore, chiar pot juca în fața oricui. Nedelcearu, Marius Marin, Rusu și ce a mai convocat Rădoi joacă la echipe care împreună n-au jumate din suporterii Rapidului. Despre ce vorbim? Ce fotbal se joacă acolo? Cu ce sunt mai buni? Sigur, o să vină acum unul ca celebrul Marius Marin să ne închidă el gura.

Rapid are mai mari șanse să câștige Champions League, decât România să meargă la Mondiale

Dacă, să zicem, dă el gol cu Liechtenstein. Că e posibil. O să uite repede lumea ce bijuterie și-a dat în proprie poartă în meciul cu enorma Coreea de Sud la Olimpiadă sau ce mare fotbalist e el, în liga a treia italiană. Astea-s detalii care pe noi ne amuză. La fel cum ne amuză și când vedem promo pe la TV că România, spre Mondial după 24 ani. E cea mai tare glumă. Există șanse mai mari ca Rapid să ia Liga Campionilor la centenar decât ca România să se califice la Cupa Mondială din 2022 cu Mirel Rădoi selecționer. De fapt, dacă stăm să ne gândim, Rapid chiar are șanse mai mari la UCL decât are România să facă măcar trei puncte în tripla de vis ce urmează. Noi îi propunem lui Mirel Rădoi, dacă înțelege ce scriem aici, să convoace la națională tot fcsb-ul. Măcar să știm că sigur ne bat toți la fundul gol!

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Rapidistul lui peste, a chemat 4 de la fcsb, atât. Dacă pe tine te impresionează un Rapid pentru câteva puncte în Liga I… Eu cred ca tu ești ala care e subiectiv, nu Radoi. Grosul vine din afara, eu singura chestie pe care i-aș reproșa-o e nr mare de jucători din campionatul intern, un campionat extrem de slab. Per ansamblu lotul e însă ok, a chemat ce avea mai bun la dispoziție. Chiriches totuși joaca în Serie A, mai lăsați-ne cu poveștile voastre, e net peste cam orice fundaș central din Liga I. Dacă voi vreți planuri de viitor cu Săpunaru la 40 de ani, Grigore care făcea tușa la Ludogorets și Tamas care nu mai face fata nici în Liga II… e destul de clar. Apropo, dacă cumva batem Liechtenstein?! Dar dacă prinde Radoi locul 2? Asa, ca situație neprevazuta, ai eleganta de a scrie un articol prin care măcar ai recunoaște ca ai fost pe lângă subiect?

 2. Boss, dacă tot e să o dăm în smardoială, hai să îți explice ceva ăsta de a scris articolul:

  – a luat 9.52 la BAC și n-a învățat la vreun liceu de mecanică fină de prin Oravița, eventual;
  – e posibil ca ăsta de a scris aici să aibă mai multe studii superioare decât tot neamul tău, că chiar nu mă pot compara cu Mirel Rădoi.

  Informațiile se pot verifica, dacă ești așa interesat.

  Bun, lăsând asta laoparte, pentru că nu e neapărat relevant ce a făcut ăsta de a scris, ci marele selecționer. Rădoi, dacă avea caracter frumos pleca MĂCAR după Olimpiadă. Acolo unde ne-a făcut de râs. Rădoi a făcut banii ăia nemuncit, că doar nu-mi spuneți mie că a fost vreun fotbalist care a ajunsla un nivel înalt. Nu, a jucat la niște echipe unde nici măcar nu se știe dacă chiar a jucat sau nu. Acum nu contează câți bani are Rădoi, ci ceea ce face, ce rezultate are.

  Cum el a avut talentul să dea cu piciorul în minge, adevărat, de cele mai multe ori prost sau pe lângă, că de aia a jucat la Al Shaab și nu la Everton, ca un exemplu, noi avem talent la scris și avem ceva mai multă inteligență și chiar înțelegem fotbalul mai bine decât nea Mirel, care se sfătuiește cu alt geniu, Dică. Asta o dată.

  Săpunaru și la 107 ani e peste Nedelcearu (tată și fiu) + Ghiță + Chiricheș + Toșca, OK? Dar nu despre Săpunaru e vorba aici, e vorba că a convocat de la fcsb. Pentru ce? Cine sunt Cordea, Olaru, Tănase și Vlad? Ce au ăștia în plus față de Belu, Moldovan, Albu și, să spunem, Ilie?

  Că tot zicea geniul neînțeles Dică că ei cred în tineri. Păi tinerii Rapidului ce au? Deși, da, e o tâmpenie ca selecționer să mizezi pe tineri. Da, boss, mizezi pe tineri dacă au valoare, nu dacă joacă în a doua ligă din Ungaria sau prin Serie C. Îl iei pe Săpunaru, îl iei pe Tamaș, aia e. Iei ce e mai bun, că, de exemplu, Marius Marin, nu paote da o pasă calumea, că de aia joacă la Pisa și nu la Milan. La fel, Nedelcearu a mers în Serie B. Cine l-a oprit să fie titular la Fiorentina dacă e așa valoros? Săpunaru a fost la Porto și Zaragoza, când fotbalul era mult mai bun decât acum.

  Așa că, ciocu’ mic, că ne pricepem mai bine decât matale. Altfel, numai bine!

 3. Articol scris cu siguranță de cineva care n are BAC ul luat. Săpunaru e fotbalist bun doar in mizeria asta de campionat, are 107 ani și e retras de 3 de la națională. Belu? Belu ala e la fel de slab precum crețu de la fcsb. Rădoi are un caracter frumos, nu se pune capră in fața cuiva, ca nu e vreun sarantoc cum e Stoichiță. Ca ce face e bine sau nu, asta e o alta discuție, dar cel mai probabil va muri pe mâna lui. Singurii antrenori care poate ar reuși sa faca ceva la națională sunt Olaroiu si Razvan Lucescu. Lăsați ipocrizia asta si figurile, ca nu ar meeita niciun jucator din liga 1 sa fie la națională, dar am ajuns atat de jos încât n avem de unde s alegem altceva.

 4. Sapunaru nu zic ca nu e pun pe post de chirurg…trebuia elimnat in cel putin 2 meciuri, belu la fel…pt ce avem nevoie de chirurgi la echipa nationala? Sa alerge ceilalti pt ei daca lasa echipa in 10? La noi mai merge si acuma ca te iert de data asta dar acolo nu…

 5. Nu înțeleg, cum să fii rapidist și în același timp să ai o impresie buna despre radoi….fie ea și inițială

 6. Nu mai mira nimic pe nimeni. Radoi e bun pentru actuala conducere a FRF, deoarece nu pune nici un fel de probleme, atata timp cat poate sa-si etaleze hainele si incaltarile de fitze. Cat despre secundul lui, dat afara cand antrena prin L2, ce sa mai zici? Nimic. Noi suporterii nu putem face nimic, sau putem sa nu mai cumparam nici un bilet la meciurile de acasa ale nationalei. Cum ar fi?

 7. Nu vreau nici un rapidist la naționala lui mirel rădoi (să .. în … ai tăi). Le strică cota, îi obosește, îi enervează, îi accidentează și îi deprimă pt nimic. România nu se califică la nimic în următorii 50 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.