Mihai Iosif, lăudat de un antrenor din Liga 1: „Întruchipează perfect povestea Rapidului”

Mihai Iosif Rapid

Mihai Iosif, apreciat. În urma victoriei cu Dinamo, Alexandru Pelici a discutat despre jocul prestat de echipa sa, dar şi despre parcursul altei formaţii noi promovate, Rapid. CS Mioveni a reuşit să obţină a doua victorie de la revenirea în Liga 1, luni seara, în Ştefan Cel Mare. Băieţii pregătiţi de Pelici au reuşit să treacă de Dinamo, scoru 1-0, graţie golului marcat de căpitanul Rusu, în minutul 50. Formaţia nou promovată a reuşit să o egaleze pe Dinamo la puncte, cu şase, însă nu a putut să se ridice la nivelul altei formaţii de abia venită din Liga 2, Rapid.

Giuleştenii se află pe locul doi în prima ligă, cu 13 puncte, la egalitate cu Botoşani şi la două lungimi de liderul CFR. În urma victoriei din Ştefan cel Mare, Alexandru Pelici a discutat despre rezultatul bun reuşit de băieţii săi. Tehnicianul a dezvăluit că este prima oară când iese învingător dintr-un duel cu ”câinii” şi a avut cuvinte de laudă pentru Miţă Iosif şi Rapid.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Laudele continuă să curgă pentru Mihai Iosif

”Sigur că este o victorie mare, o victorie imensă, sunt trei puncte. Suntem o echipă mică, suntem un grup inimos care încercă să ţină Mioveniul în prima ligă. Dacă am ajuns aici încercăm să ne şi menţinem, nu am promovat doar ca să avem de unde retrograda.”

„Îl felicit pe Miţă, mă bucur din tot sufletul pentru el pentru că mi se pare că intruchipează perfect povestea Rapidului. Miţă Iosif îşi traieşte visul, bravo lui şi felicitări Rapidului pentru ceea ce face! Este prima oară când înving Dinamo, atât ca antrenor cât şi ca jucător. Nici ca jucător nu am reuşit asta, nici când jucam la Poli şi nici la Reşiţa, a declarat Alexandru Pelici.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Iosif: "Într-o lume capitalistă, moralitatea nu-și mai are locul"

Sursa: telekomsport.ro

1 Comment

  1. cred ca a fost destinul sa-l aveme pe Mitza Iosif antrenor. orice s-ar intampla Mitza va ramane unul dintre noi care a iubit, care iubeste si care va iubi Rapidul mai presus de toate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.