INFO | Antonio Sefer și-a primit sancțiunea după cartonașul roșu luat cu fcsb

FC Rapid 1923 Sefer gol

Antonio Sefer a primit două etape de suspendare și 6.000 lei amendă de la Comisia de Disciplină după ce a fost eliminat la finalul unui brânci dat unuia de la fcsb. Astfel, mijlocașul rapidist va reveni pe teren în etapa a 8-a, în deplasarea de la Arad, cu UTA. Meci pe care, în mod cert, Rapid îl va câștiga. Toni Sefer lipsește astfel la Botoșani și în meciul de acasă cu CSU Craiova. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat!

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae: "Avem cele mai bune condiții, trebuie să producem fotbal!"

5 Comments

  1. Ar trebui amendat și de club, căci, pe lângă suspendarea de două meciuri, a pătat și imaginea echipei.

  2. FCSB a arătat și în meciul cu Rapid că este un conglomerat de vedete pline de fițe dar fără o idee clara de joc. Celai fițos este micuțul Florin Tănase,ce jucător era la Viitorul lui Hagi.

  3. „In mod cert, Rapid va câștiga”, la Arad, mi se pare o afirmație mai mult decât hazardată. UTA joacă fotbal, cam prea joacă, iar noi…sper să jucăm cum am făcut-o la Pitești. Sa rămânem cu picioarele pe pământ și modești…și în declarații.

  4. ale tineretii valuri…sa nu uitam ca si noi la varsta lui am gresit, aflandu-ne uneori sub impulsul emotivitatii. va trece si asta si probabil ca asa ceva nu se va mai repeta. noi il asteptam sa revina cu ambitie si forata dupa acese etape de suspendare.

  5. Pentru prostia pe care a facut-o, Sefer ar trebui sa se ofere sa se antreneze pe perioada suspendarii fara sa primesca salariu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.