Rapid

INFO | Rapid, amendată consistent de FRF după meciul cu Farul Ovidiu

Clubul Rapid Bucureşti a fost amendat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu suma de 10.000 de lei. Decizia a fost luată din cauza problemelor provocate de suporteri la meciul cu Farul Constanţa, desfăşurat vineri, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 3-a Ligii 1. Petardele şi fumigenele introduse pe Arena Naţională şi aruncate pe teren în timpul meciului cu Farul, scor 0-0, au adus Rapidului o amendă importantă. Vişiniii au fost încadraţi la trei speţe care au atras sancţiuni, dintre care va fi plătită cea mai mare. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru a fi informat mereu la timp!

FC Rapid 1923 vs. Farul Constanţa – Incidente

 • În baza art. 82.1 şi 3 a şi c, raportat la 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu penalitate sportivă de 10.000 lei;
 • În baza art. 82.1 şi 3 a, raportat la 83.2.c din RD, coroborat cu art. 54.2, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu penalitate sportivă de 5.000 lei;
 • În baza art. 13.1 din ROAF, coroborat cu art. 83.18 din RD, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu penalitate sportivă de 5.000 lei;
 • În baza art. 45.1 din RD, clubul FC Rapid 1923 va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în comunicatul postat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Erata : in locul cuvinelor ”toti” si ”cei” am vrut sa spun tuturor si celor.

 2. Toti cei care au comentat ca si cei care vor mai comenta pe acest subiect le recomand sa reflecteze putin la ceea ce spune Nicolae. Daca iubiti Rapidul straduiti-va sa nu mai oferiti motive FRF si LPF sa ne amendeze pentru ca nu suntem un club bogat.

 3. Hai să nu mai comentăm aiurea. Sunt niște reguli. Le respecți e bine…nu le respecți (mai ales că ai făcut ce ai făcut în prima etapa), faci rău clubului. Alegerea galeriei!

 4. Nesimtire mai mare ca a celor de la frf, nu exista in lume…sunt platiti pentru nu a face nimic in privinta fotbalului si sportului romanesc, scursuri,imbecili si javre oficiale ca si inaltii nostri demnitari dealtfel.

 5. pai, nemernicii astia, cand s-a votat ceva, primul pedepsit e Rapidul si inca foarte consistent. si sa nu uitam ca si atunci cu insoventa si falimentul masura s-a aplicat numai rapidului ca asa a vrut d-l duru..kuru. cainii turbati si cefereaua au iesit fr. usor din asemenea desi se stia ca putzea rau de tot, iar d-l duru-kuru a fost trecut pe linie moarta si anihilat, asta-i romanica..

 6. Asa, deci. Bine si pentru derapajale xenofobe si rasiste, ale suporterilor farului, nimic, nimic?

 7. Ce se făcea FRF dacă nu intra Rapidul în Liga 1,pe cine mai amenda?Rusine FRF!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.