Șumudică, atac frontal la rivale: „Să se uite la TV, văd doar CE-FE-RE!”

Marius Șumudică

Marius Șumudică a realizat o sinteză a lucrurilor realizate pe banca campioanei, unde a ajuns în această vară, declarându-se, după nouă jocuri, mulțumit.

În nouă meciuri cu mine la timonă, am pierdut doar un meci. OK, am terminat 0-0 în Supercupă și am pierdut la penalty-uri. Dar, în rest, cu mine antrenor, CFR Cluj are un bilanț destul de pozitiv. Și cred că foarte multă lume și-ar dori să fie în locul meu aici, foarte multă lume și-ar dori să fie în locul jucătorilor, în cabină, sau în locul conducătorilor. CFR Cluj este singura care joacă cu turul trei pe masă, cu șanse de a accede în play-off-ul Champions League. Noi mergem la Berna să ne calificăm, nu ca victime! Eu mă duc să mă calific, dacă voi putea, bine, dacă vor fi mai buni ca noi, OK, a declarat Marius Șumudică.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Șumudică nu și-a uitat rivalii din Liga 1

De asemenea, antrenorul de la CFR Cluj a ținut să transmită și anumite ”săgeți” către competitoarele din Liga 1, care nu s-au calificat sau care au fost eliminate rapid din cupele europene.

Toată lumea a făcut, după meciul cu Young Boys, o tragedie. Eu sunt mândru de ceea ce au realizat ei. Young Boys are o echipă foarte puternică, foarte bine structurată. Noi suntem pe primul loc, suntem la 90 de minute sau 120 de minute de play-off-ul Champions League, iar celelalte echipe, scuzați-mă, marțea și miercurea se uită la televizor și stau și comentează. Ei se uită la televizor și văd doar ”CE-FE-RE, CE-FE-RE”. Nu le convine! Îi deranjează”, a spus antrenorul Campioanei.

CITEȘTE ȘI  Dragoș Grigore le cere fanilor rapidiști să vină la Mioveni

Sursa: digisport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.