Cristian SapunaruGigi BecaliScandal

Incredibil, Săpunaru înțepat de un fost secund al lui Gigi Becali!

Nicolae Dică îl înțeapă pe Cristi Săpunaru, după ce mai mulți oameni din fotbalul românesc au contestat faptul că fundașul central n-a fost convocat la echipa națională a României.

Cristi Săpunaru a avut un început de sezon foarte bun cu Rapid, dar fundașul grupării din Giulești nu a intrat în planurile lui Mirel Rădoi pentru meciurile pe care selecționata României le joacă în septembrie. Nicolae Dică a vorbit despre decizia de a nu-l convoca pe Cristi Săpunaru și a explicat motivul pentru care au fost aleși alți jucători pe postul fotbalistului de la Rapid.

Astfel, secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională a României și fostul secund al lui Gigi Becali  de la fcsb, a transmis că selecționerul nu avea de gând să se roage de un jucător retras de la prima reprezentativă să revină, așa cum nu a făcut-o nici cu Bogdan Stancu sau Ciprian Tătărușanu.

Declarații incredibile ale lui Nicolae Dică

„Daniel Niculae spunea că ar fi meritat măcar un jucător de la Rapid: Săpunaru e retras din echipa naţională. Când Mirel a vorbit cu Radu Ştefan şi a decis că nu mai vine, am zis ok. Dacă Bogdan Stancu, Tătăruşanu nu mai vor, OK. Nu ştiu argumentele pentru care Săpunaru s-a retras de la echipa naţională, nu eram eu. Să vedem ce jucători mai sunt pe acea poziţie. Nedelcearu, Chiricheş, Toşca joacă meci de meci în Turcia, e unul dintre cei mai buni la Gaziantep. Ghiţă în care credem. Noi pe Ghiţă am vrut să-l luăm înainte să aibă Covid, înainte să aibă problemele.”

Săpunaru tras la răspundere de un nimeni

„De ce vorbim despre un jucător, dacă s-a retras de la echipa naţională? De ce să venim să facem scandal? Săpunaru e un jucător de valoare, e căpitan de echipă la Rapid, jos pălăria pentru ce face la Rapid, dar nu văd de ce… Noi am mers pe Toşca, că a jucat meci de meci. Am mers pe Nedelcearu, care e tânăr, de perspectivă. Noi nu aveam de unde să ştim că Săpunaru vine în România şi că va avea această evoluţie. Să ne ducem să ne rugăm de jucători să revină la naţională? Ne-am rugat de doi, mergem după toţi? Nu putem lua în calcul un jucător retras de la echipa naţională? Am încercat să convingem jucători şi am fost respinşi”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport, citat de ProSport.

Acum, că poate pricep cei doi foști secunzi ai lui „ne-a” Gigi pe limba lor… Bă, v-au refuzat ăia că voi habar n-aveți să comunicați. Exprimarea voastră e de nivelul lui Vasile Turcu, Dumnezeu să-l ierte. Radu Ștefan are 450 meciuri la Lazio, n-a jucat călare pe cămilă și nici n-a șters praful prin vestiarele din Serie B. Ce să vorbească Radu cu voi? Te rogi de Săpunaru? Păi da, bossache! Te rogi! Cine sunteți voi și cine e Săpunaru? Dacă ai jucat la Al Ittihad, nu-i tot aia cu a juca la FC Porto. Știu, dădea Inter 26 de milioane, dar n-a dat. Și pe mine a oferit Manchester United 35 milioane, dar n-am vrut să mă duc, am zis să-l las pe CR7. Dică, tu nu știi de ce s-a retras Săpunaru că ai dificultăți cu limba română, că altfel nu înțelegem cum poți debita așa ceva.

Bănel cu Ghionea selecționeri!!!

Firește, poate după un punct în trei meciuri cu amatorii cu care veți juca, o să scăpăm de voi și poate, Doamne ajută, vin selecționeri Bănel Nicoliță și Sorin Paraschiv. Sau Sorin Ghionea! Sau alții d-ăștia. Poate Todoran cu Vintilă și cu Petrea, să facă un trio de succes, sub oblăduirea lui Mihai Stoichiță. Ori un cuplu de vis gen Father Chichen – Iedi. D-astea, așa, exact ce are nevoie fotbalul românesc pentru a ajunge tot mai jos. Ce-i drept, a început să ne placă să vă vedem cât de penibili sunteți. Ne mai amuzăm și noi, măcar atât! Cui îi mai pasă de fotbal? De Ghiță, de Nedelcearu, de Marin, de Toșca, de Tănase și de echipa națională? În mod cert nu celor sănătoși la cap!

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Dragii mei Radoi & Dica sunt niste umpluturi ,gaselnitele lui burleanu si echipa sa ,pt ca antrenorii adevarati refuza venirea la o nationala dominata de influente fcsbiste si becaliste Mi-e sila de ce se intampla si nu vom avea rezultate pana cand acest putregai nu va disparea .

  2. Mândria prosteasca nu se coboară sa întrebe oamenii buni de ce nu vin la naționala și apoi se întreabă de ce vine umilinta la scor sau la nescor de la țările mici considerate la fotbal lumea a treia …
    Umiliți va dragi antrenori și purtați va frumos chiar rugați va de ei dc vreți performanța

  3. Sper ca pe viitor conducerea Rapidului sa refuze a trimite jucatori la nationale deoarece intrand in acel climat borfasesc, de grupulete pro wcsb, viitorul,etc.acestia vor intra in acest grup penibil.

  4. Cui îi mai pasă de fotbal? De Ghiță, de Nedelcearu, de Marin, de Toșca, de Tănase și de echipa națională? În mod cert nu celor sănătoși la cap!
    Aferim !
    Când vor dispărea Burlenii, Stoichiții și alte asemenea viețuitoare care nu au nicio legătură cu performanța în fotbal, poate naționala României va mai interesa pe cineva. Până atunci singurul beneficiu este că mai oferă un respiro echipelor de club.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.