VIDEO | Rapid, cu 25.000 în tribune contra Farului!

Mioveni Rapid suporteri

Ți-am atras atenția? Foarte bine! În imaginile de mai jos vei vedea cam ce a fost la finalul meciului Mioveni – Rapid 0-2. Un VIDEO publicat de pagina de Facebook FC Rapid 1923 arată cam cum a trăit echipa, alături de galerie, finalul de la Mioveni. Dacă ne gândim că în prima etapă, pe Arena Națională, cu Chindia Târgoviște, au fost 15.000 oameni în tribune, atunci nu avem de ce să nu ne gândim la ce e mai frumos etapa viitoare, cu Farul. Vineri, 30 iulie, de la ora 21:30, Rapid joacă iar pe Arena Națională. Ar putea fi 25.000 rapidiști aîn tribune!

Rapidul poate aduce LEJER 25.000 suporteri pe Arena Națională!

De fapt noi chiar credem că vor fi. Am scris de 20.000, dar ne imaginăm încă 5.000. De ce? Cum? Ei bine, priviți videoclipul de mai jos. Dacă mai aveți nevoie, apoi, de alte motive, mai priviți o dată aceeași filmare. Ce ne oprește să fim 25.000 cu Farul? Ce ne oprește să batem și echipa lui Hagi? Apoi și la Pitesti? Apoi pe fcsb?! Ce ne oprește să câștigăm fiecare meci? Nimic! Se poate! Visele sunt făcute pentru a fi transpuse în realitate. Și, cu ajutorul suporterilor, Rapid poate păstra primul loc în Liga 1 mult timp!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

VIDEO de la finalul meciului Mioveni – Rapid 0-2

CITEȘTE ȘI  Dani Alves la Rapid! Cum îți sună varianta asta? Avem concurență serioasă

5 Comments

  1. eu zic ca si 20 000 de mii nu-i de colo. dar cel mi important e sa castigam acest meci. asta ne va crea cu siguranta linistea de care avem nevoie pt abordarea celorlalte meciuri care urmeaza.

  2. Asta îmi aduce aminte de o poveste arabă, cu un tip sărac care merge la târg să vândă un ulcior cu untdelemn.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.