Franz Beckenbauer către Puiu Ionescu: „Vă rog să mă scuzați, domnule!”

Beckenbauer Ionescu

Puiu Ionescu a jucat doi ani în Bundesliga, la Alemannia Aachen. Iar în primul sezon, 1968-1969 a ieșit vicecampion în spatele lui Bayern Munchen. Cea mai bună clasare din istoria echipei din Aachen! Iar la Bayern, o superforță și atunci juca un oarecare… Franz Beckenbauer. Nimeni altul decât unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria acestui sport. Ei bine, iată o imagine de colecție cu cei doi. Însă și o declarație a lui Ionescu, golgheterul all-time al Rapidului, legată de un duel cu marele fotbalist german.

Ion Ionescu, despre Franz Beckenbauer

„Să vă spun ceva despre el, o chestie care m-a impresionat. O chestie care arată că jucătorii mari sunt de obicei și niște oameni bine educați. La meciul din tur, a intrat mai tare la mine la un moment dat. I-am zis: “Băi, Franz, ce naiba! Uite ce mi-ai făcut!”. Știți ce mi-a zis? “Domnule Ionescu, te rog să mă scuzi!”. Herr Ionescu. Ce jucător ar fi procedat așa?!”, a declarat Ion Ionescu pentru gsp.ro.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Trebuie spus că Franz Beckenbauer este cu șapte ani și jumătate mai tânăr decât Ion Ionescu, iar în acea perioadă nu ajunsese campion mondial. Titlul alături de naționala RFG a venit în 1974. Pe urmă a mai venit unul, în 1990, dar ca antrenor! Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru că astfel de povești fabuloase vor fi expuse mereu!

CITEȘTE ȘI  Președintele a dezvăluit când ar putea juca Alex Ioniță II pentru Rapid!

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.