VIDEO | Conferință de presă înainte de Rapid – Farul. Iosif și-a bătut joc de contestatari

Iosif Rapid

Rapid a început ”ca din pușca” sezonul și este liderul Ligii 1 după două etape. Mihai Iosif le-a transmis un mesaj celor care susțin că giuleștenii au avut un program ușor până acum, dar le-a răspuns și contestatarilor săi, care nu-i dădeau mari șanse să reziste mai mult de câteva jocuri pe banca nou-promovatei. Rapid a câștigat ambele meciuri disputate până acum în Liga 1, 1-0 cu Chindia și 2-0 cu CS Mioveni, și, împreună cu CFR Cluj, sunt singurele echipe cu punctaj maxim după două runde.

Mihai Iosif: ”Am capul mare, dar mă încape pălăria”

Jucătorii sunt montați, tratăm toate jocurile la fel, chiar dacă s-a spus că avem un program ușor. Nu am înțeles asta cu programul ușor, noi fiind nou-promovați. Nu știu cu cine ar fi trebuit să jucăm, cu Real Madrid cred!, a declarat Mihai Iosif, în cadrul conferinței de presă premergătoare jocului Rapid-Farul.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Antrenorul giuleștenilor a avut o replică pe măsură și pentru cei care afirmau că nu va rezista mai mult de trei etape pe banca Rapidului în Liga 1 și că prima scenă a fotbalului românesc este ”o pălărie” prea mare pentru un antrenor fără prea multă experiență la acest nivel, așa cum este el. Trei etape (n.r.- spuneau criticii că va rezista pe banca Rapidului), suntem la a treia! Pălăria am prins-o! Am vrut să vin cu o pălărie, ziceau că e prea mare. Am capul mare, dar mă încape pălăria!, a adăugat Mihai Iosif, citat de DigiSport.

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | 1923.ro a cerut, Playsport anunță: Rapid l-a semnat pe Ioniță II!

VIDEO cu întreaga conferință de presă înainte de Rapid – Farul

2 Comments

  1. Salut.imi doresc ca Dl.Mihai Iosif sa reziste si sa nu le mai raspunda decat prin rezultate.garantez ca va fi deajuns.Sanatate tuturor

  2. tare de tot Mitza, nici ca se putea o replic mai tare data acelor contestatari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.