Mihai Iosif a făcut anunțul legat de Marzouk: „Dacă sunt mulțumit, vom vedea!”

Mihai Iosif FC Rapid 1923

Rapid a transferat recent un nou atacant, pe Younes Bnou Marzouk, jucătorul care a mai trecut pe la Juventus și Angers II. Mihai Iosif a declarat la emisiunea Fotbal Club că l-a urmărit la antrenamente pe fotbalistul marocan în vârstă de 25 de ani și că este mulțumit de felul în care a arătat. Cu toate acestea, tehnicianul giuleștenilor a spus că așteaptă să îl vadă pe Marzouk pe teren și abia apoi își poate face o părere. Deocamdată, Mihai Iosif este mulțumit că are încă un atacant în lot pe care îl poate folosi.

Younes Marzouk va fi reținut de Mihai Iosif pentru meciul cu Farul

Este OK. Cu siguranță va fi în lot la următorul meci. Dacă sunt mulțumit, vom vedea după ce arată pe teren, la meci. Ne bucurăm că mai avem încă un atacant, pentru că stăteam decât într-unul singur”, a declarat Mihai Iosif la emisiunea Fotbal Club. Ionel Ganea spunea recent că Rapid mai are nevoie de câțiva jucători pentru a face față în Liga 1, iar Mihai Iosif îi dă dreptate. Deși nu știe dacă va mai putea transfera, Iosif a recunoscut că și-ar mai fi dorit să transfere doi sau trei jucători: În mare, Ganea avea dreptate. Mi-aș mai fi dorit doi-trei jucători. Avem foarte mulți tineri și competiția este mult mai grea decât în Liga 2”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Va putea conta din nou pe Antonio Sefer

Antonio Sefer, mijlocașul celor de la Rapid, se află la Tokyo, sub comanda lui Mirel Rădoi, unde speră să se califice după partida cu Noua Zeelandă, iar antrenorul său de la echipa de club a declarat că este foarte mândru de jucătorul de 21 de ani.Sefer a plecat de aici mai mult decât montat. Mă bucur că a ajuns la Tokyo. Este o onoare pentru mine și pentru club. Dacă echipa olimpică va câștiga, se va uita ce s-a întâmplat cu Coreea de Sud. În România, lumea se bucură mai mult de eșecurile cuiva decât de propriile realizări. Nu e cazul doar la națională, ci în general. Sper ca România să arate altfel decât la ultimul meci. Sunt jucători tineri, de valoare”, a mai spus Mihai Iosif.

CITEȘTE ȘI  Noi credem în renașterea lui Alex Ioniță II la Rapid!

Sursa: digisport.ro

2 Comments

  1. Sapunaru zicea ceva de genul: „E nevoie de mai mult support si mai putin hate”.
    Hai sa ne urmam capitanul si sa ajutam… sa dam sanse.
    Baiatul asta nici macar nu a apucat sa ne arate ce poate si deja il intampinam cu insulte?!
    C’mon guys!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.