Cristi Săpunaru, RAPIDIST pe viață: „Am refuzat steaua și Dinamo”

Săpunaru

Cristi Săpunaru a oferit un interviu exclusiv la „Prietenii lui Ovidiu”. Două dintre cele mai interesante topicuri atinse țin de refuzul de a juca pentru rivale, dar și de idolii săi din copilărie. Trei la număr. Toți ofensivi! Așadar, iată ce a povestit Săpun despre refuzul de a juca la steaua și Dinamo.

Refuzul lui Cristi Săpunaru de a juca la steaua sau Dinamo

„Nu am putut niciodată să merg la steaua sau Dinamo, n-am putut sufletește. La steaua a fost o discuție atunci când am venit la Rapid, în 2006, dar din start am exclus-o. Apoi, când era nea Ando la Dinamo, cuc are am o relație excelentă, m-a dorit acolo. I-am zis că nu pot merge la steaua sau la Dinamo niciodată”, a declarat Cristi Săpunaru. Cu toate acestea, deși a ales mereu Rapidul, a avut și unele probleme cu conducătorii care au atârnat mai mult pe la club. Un exemplu este Dinu Vamă.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Țeapa dată de Dinu Vamă

„Nu am avut probleme cu domnul Copos, ci cu Dinu Vamă. Când am venit împrumut de la Porto, am avut aproape o mizerie de salariu la Rapid, în condițiile în care domnul Porumboiu îmi oferea la Vaslui comparabil cu ce aveam în Portugalia. După ce că am venit în condițiile astea, nici nu voia să-mi dea banii.I-am recuperat până la urmă, dar m-a deranjat că, înainte să-i iau, Dinu Vamă s-a întâlnit cu soacra mea și i-a zis: „haideți, doamnă, chiar stă în banii ăia, n-a strâns destui?” Mi s-a părut incredibil!”, a mai punctat Cristi.

Nu în ultimul rând, Săpunaru și-a amintit de începuturile sale în fotbal: „Am avut trei idoli la început: Marin Dună, Daniel Pancu și Dănuț Lupu. Nici unul nu era fundaș, asta pentru că eu până la 18 ani am jucat atacant, așa am și debutat în Liga 1. Ulterior am devenit fundaș”.

VIDEO cu interviul oferit de Cristi Săpunaru

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.