Rapid

INFO | S-a transferat de la Rapid direct la Timișoara!

Harrison Devenish-Meares este noul jucător al Politehnicii. Goalkeeperul australian a semnat pe doi ani cu clubul bănățean, transferat fiind de la Rapid. Harrison s-a născut pe 27 octombrie 1996, la Sydney (Australia), şi măsoară 1,90 metri înălţime. A mai evoluat până acum pentru echipele Rockdale City, Northern Tigers FC (ambele în Australia), South Florida Bulls, Phoenix FC (SUA) şi Rapid Bucureşti. În primăvară a evoluat în şapte partide în Liga 3 pentru echipa secundă a giuleştenilor. De remarcat că în perioada petrecută în Statele Unite, Harrison a absolvit Facultatea de Biologie din cadrul Universităţii South Florida.

Ce a declarat fostul portar de la Rapid după ce a semnat cu Poli

„Iubesc deja atmosfera de aici, e o mentalitate grozavă, toată lumea zâmbeşte şi e bine primitoare. De la antrenori, jucători, până la oamenii din Timişoara pur şi simplu, toţi sunt foarte calzi. Simt această atmosferă în oraş, cred că voi fi fericit aici. Ştiam că există o înfrăţire la nivel de fani cu cei ai Rapidului şi am urmărit meciurile dintre cele două, evident. Ştiu că există o imensă tradiţie fotbalistică şi un apetit pentru succes aici. Ştiu că Politehnica are o istorie de 100 de ani! Aşteptăm suporterii alături de noi în tribune”, Harrison Devenish-Meares, pentru site-ul oficial al celor de la ASU Poli Timișoara, sspolitehnica.ro, după transferul de la Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. @Semaca Calificarea in Europa League se poate face doar prin castigarea campionatului. Campioana Ligii 1 joaca in preliminarii Champions League, iar celelate locuri europene eligibile joaca in preliminariile Conference League.

  2. Din interiorul clubului se aude că, după transferurile făcute și în perspectiva celor două veniri importante care urmează, noul obiectiv confidențial al Rapidului e câștigarea campionatului sau minimum calificarea în Europa League. Angelescu se așteaptă ca Șumi să se despartă repede de CFR și astfel favorita la titlu să intre în criză…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.