Miracol la Tokyo! România a bătut Honduras! Sefer, debut reușit

Antonio Sefer Romania

România a bătut cu 1-0 Honduras! La JO de la Tokyo. E, fără doar și poate, o mare surpriză, având în vedere prestațiile băieților lui Meril Ruday, așa cum îl strigau arabii, din ultimii ani. Partea mișto e că Antonio Sefer a debutat, intrând după pauză și a fost cam cel mai periculos fotbalist al României! Alte lucruri nu mai sunt de adăugat decât că acum România are șanse bune să nu termine ultima în grupă.

Antonio Sefer, evoluție bună!

Pentru noi important este cum a evoluat Toni. Cel care a demonstrat că deși, așa cum au insinuat unii, a fost luat mai mult conjunctural – știm cum sunt aceste conjuncturi în România… – a jucat totuși imperial. În fața unui adversar de la care ne așteptam să ne calce în picioare și ca scor, nu doar ca joc. Din păcate urmează Coreea de Sud și Noua Zeelandă!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Dani Alves la Rapid! Cum îți sună varianta asta? Avem concurență serioasă

8 Comments

 1. Numai la cele doua suturi ale lui Sefer ma gandeam atunci cand falsa statistica arata ca echipa Romaniei avusese zero suturi pe poarta. :/

 2. Un debut foarte reușit pentru o națională a României !
  Merită să fie titular în meciurile ce urmează, sper că l-a convins și pe Rădoi că este cel mai bun atacant din lotul pe care-l are la dispoziție.
  A avut două șuturi pe poartă (unul chiar foarte bun, cu greu scos de portarul Hondurasului printr-o robinsonadă), nu cum spun „specialiștii” televiziunilor, care s-au luat după comentatorul meciului nevăzand cele două șuturi pe poartă…
  Important este și faptul că a intrat foarte bine în joc ca și când avea multe selecții la activ.
  BRAVO !
  FELICITĂRI !
  HAI ROMÂNIA !

 3. Un debut foarte reușit pentru o națională a României !
  Merită să fie titular în meciurile ce urmează, sper că l-a convins și pe Rădoi că este cel mai bun atacant din lotul pe care-l are la dispoziție.
  A avut două șuturi pe poartă (unul chiar foarte bun, cu greu scos de portarul Hondurasului printr-o robinsonadă), nu cum spun „specialiștii” televiziunelor, care s-au luat după comentatorul meciului nevăzand cele două șuturi pe poartă…
  Important este și faptul că a intrat foarte bine în joc ca și când avea multe selecții la activ.
  BRAVO !
  FELICITĂRI !
  HAI ROMÂNIA !

 4. Bravo Toni. Un debut frumos. A aratat ca este peste ce se afla in teren la momentul acela.

 5. Poate ca s-a lamurit si domnul Radoi, care cel mai bine se pricepe sa-si roada unghiile, si-l va baga pe Sefer titular in urmatoarele meciuri.

 6. România a avut 2 șuturi pe poarta in acest meci.. Culmea e ca ambele aceste șuturi au aparținut aceluiași jucator… Antonio Sefer (care a fost la debutul in echipa nationala + ca nu a apucat sa joace măcar un meci in Liga 1). Bravo Antonio Sefer!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.