Rapidiștii vor să facă senzație și în deplasare! Câte bilete au cerut pentru meciul cu Mioveni

Rapid galerie la Mioveni
Rapid galerie la Mioveni

Suporterii lui Rapid și-ar dori să primească mai multe bilete pentru meciul cu CS Mioveni, programat vineri, 23 iulie. Rapid a început noul sezon în cel mai bun mod posibil. Pe Arena Națională, cu aproximativ 15.000 de fani în spate, nou-promovata a învins-o pe Chindia Târgoviște la limită, scor 1-0. Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, spune că „era normal să se întâmple asta, suntem cea mai tare galerie, vom merge peste tot cu echipa”.

Rapid așteaptă mai multe bilete la meciul cu CS Mioveni

Următorul meci pentru alb-vișinii va avea loc la Mioveni, cu altă nou-promovată, CS Mioveni. Suporterii rapidiști au primit 350 de bilete, dar speră ca numărul să fie suplimentat cu până la 650. „Acum, la Mioveni, avem 350 de bilete, dar încercăm să mai facem rost de încă 300. Deocamdată sunt probleme cu regulile impuse de autorități, dacă ar fi fost permis accesul complet, am fi umplut stadionul și acolo”, a transmis Ungurean pentru GSP.ro.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

35.000 de suporteri au asistat, cumulat, la cele 8 meciuri din prima etapă. 15.000 dintre aceștia, un procent de 42.85%, au fost doar la Rapid – Chindia! Iar ăsta este, în mod sigur, doar începutul la ceea ce va urma. Mai ales în privința suporterilor!

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, și vei fi la curent cu absolut toate noutățile!

CITEȘTE ȘI  Ai cuvantul! Mesajul tau va ajunge la zeci de mii de oameni

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ