Declarație senzațională despre Iosif: „E meseriaș! Jucătorii sunt în jurul său ca albinele la stup”

Iosif Sapunaru
Iosif Sapunaru

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit la superlativ despre Mihai Iosif, antrenorul Rapidului. Rapid a început cu dreptul sezonul de Liga 1, formația alb-vișinie reușind să se impună în fața Chindiei Târgoviște, 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Bălan, în minutul 57. Fostul șef LPF a avut numai cuvinte de laudă pentru Mihai Iosif, pe care îl consideră un antrenor „super meseriaș”. „Asta e o meserie cum e cizmăria, croitoria şi aşa mai departe, iar ăsta e super meseriaş, Iosif ăsta. Jucătorii sunt în jurul lui ca albinele la stup”, a declarat Dumitru Dragomir, la Look Sport, citat de ProSport.

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif a făcut anunțul legat de Marzouk: "Dacă sunt mulțumit, vom vedea!"

5 COMENTARII

  1. @Senin și altora ca tine. Nu vreți voi să criticați când e cazul, vezi unele greșeli din meciul cu Chindia, și să o lăsați mai moale cu criticile legate de aspect, inteligență sau alte astfel de aspecte insignifiante? A fost mai bine cu Grig, Iencsi sau Pancone (care ne spunea la fiecare meci cum au jucat ca o campioană mondială cu X ocazii și doar ghinionul ne-a împiedicat să câștigam și după, când era doar comentator/suporter, vedea absolut toate greșelile din echipă/lot)? – tot respectul pentru ei și mult succes în carieră, dar nu pot să nu observ unele modificări – Eu zic să avem puțină răbdare și sunt convins că dacă Miță nu va convinge Săpunaru și Nico vor face o schimbare.
    Și legat de dl. Dragomir, are parteneriat cu clubul prin hotel și îl mai are și pe nepot la echipa secundă/juniori (https://www.fcrapid.ro/player/bogdan-dragomir/), cum e și băiatul lui Lobonț (https://www.fcrapid.ro/player/andrei-lobont/).

  2. Nea Mitica, dacă și Mița e antrenor eu sunt Donald Trump, ce sa facă Stan și Bran la Rapid?
    O sa rămână la noi pana când se va enerva Cristi Săpunaru, sper sa facă asta curând, altfel Liga 2 ne așteaptă…
    Apropo, nea Mitica, este adevărat ca nepotul matale e la noi la Rapid?

  3. Ca puii lângă cloșcă, ca albinele la stup, ca gândacii la closet… Șmecherul ăsta urmărește ceva, dar nu m-am prins ce 🤔

LĂSAȚI UN MESAJ