Fostul decar de la Rapid și-a găsit echipă. Află unde va juca!

Marian Drăghiceanu Rapid

Fostul decar de la Rapid, Marian Drăghiceanu, și-a găsit echipă! CSM Reșița chiar are planuri mari, deși a retrogradat în Liga 3. În mod evident vrea să revină chiar de la finalul sezonului următor în Liga 2, iar acest aspect e sesizabil din transferurile pe care le face. După numirea lui Dan Alexa antrenor principal, au fost aduse nume importante.

Marian Drăghiceanu, fost decar la Rapid, prezentat oficial!

În Valea Domanului a sosit, recent, mijlocașul Marian Drăghiceanu (22 de ani), care a plecat de la Rapid în această vară, chiar după promovarea echipei în Liga 1. Chiar dacă s-a ajuns la concluzia că giuleștenii nu mai au nevoie de el, nu se poate spune că Drăghiceanu a făcut un sezon trecut rău. A îmbrăcat tricoul Rapidului în 20 de partide și a marcat de trei ori. Toate reușitele au venit în sezonul regular al Ligii a 2-a. Ce-i drept, referitor la meciurile în care a fost utilizat, Marian Drăghiceanu a prins doar două în play-off.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Bun venit, Marian Drăghiceanu!

Îi urăm bun venit în Valea Domanului lui Marian. Mijlocaș în vârstă de 22 de ani, venit de la nou promovata în liga 1,Rapid București l.

Mult succes în tricoul roș – negru, a fost prezentat Drăghiceanu de CSM Reșița.

Sursa: liga2.prosport.ro

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat!

CITEȘTE ȘI  Săriți, s-a furat culoarea violet!

2 Comments

  1. pacat, baiatul asta trebuia pastrat, la noi, macar inca un an. dar la tineretia lui si departe de casa clubul ar fi trebuit sa-l ajute mai mult.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.