Rapid

NEWS ALERT | Rapid își ia portar de top! Negociază acum!

Pagina de Facebook Giuleștenii informează că Rapid se află în discuții cu portarul de 29 de ani, Plamen Iliev. Bulgarul care în prezent evoluează la Ludogoreț Razgrad, supercampioana Bulgariei, pare o opțiune interesantă. Acesta a mai jucat în Liga 1 la FC Botoșani și Astra Giurgiu. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, și vei afla dacă mutarea se va realiza. În cazul în care Iliev semnează, Moldovan și Drăghia ar urma, în mod evident, să treacă în plan secund.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Nu mai va da ți cu părerea despre ce jucători vin sau nu , dacă sunt uscaturi sau nu .Fără supărare sunt fcsb-ist dar haideți să susținem liga 1 sa vedem fotbal din suflet si de calitate cu echipe care ne au marcat copilaria. E bun orice jucător sub comanda lui Mită Iosif va avea un cuvânt de spus …. Va garantez

  2. Din câte văd se accidentează foarte des. În fiecare an lipsește mult din cauze medicale. A făcut două operații la tendonul lui Ahile!
    Să nu fie o țeapă…

  3. Chiar e un portar bun pentru liga I. Nu e nicio „uscatura”. E un portar cu prezente în Champions League, în 2019 a fost ales cel mai bun portar din liga bulgara. E clar peste Moldovan, nu mai vorbesc de Draghia.

  4. Nu stiu despre acest portar mai nimic dar Moldovan apara bine, chiar si Draghia. Sa nu omitem faptul ca si Nastos si Draghia au gresit cand echipa era la pamant si nici Hlistei, Balan si Sefer nu jucau mai nimic, pentru ca toata echipa era la pamant cu moralul

  5. Să zicem că adevărul este pe la mijloc; Într-adevăr, Moldovan a dus greul și merita sa fie titular! Iliev și Draghia rezerve…Totuși nu-l putem numi „uscăciune „, ne place ori nu, Ludogoret este an de an în Ligă, deci nu poate fi slab. Hai RAPID!

  6. Ne umplem cu uscăturile lui Ludogoret? Moldovan a salvat Rapidul în vreo trei meciuri din playoff. Dacă la 29 de ani acest Iliev e rezervă în Bulgaria, cum să fie „de top”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.