NEWS ALERT | S-a făcut anunțul legat de Ovidiu Burcă!

Pancu, Burcă și Tudorache - oficiali Fotbal Club Rapid

Ovidiu Burcă s-a despărțit astăzi, 7 iulie 2021, de clubul nostru, unde a ocupat în ultimele șase luni funcția de antrenor al formației secunde. Noul antrenor al echipei din Liga 3 urmează să fie anunțat în perioada următoare. „Mulțumesc Rapidului! A fost o onoare și o mândrie imensă. Rapid va rămâne pentru totdeauna în inima mea!” Mulțumim, Ovidiu, și mult succes în continuare! Comunicatul este postat pe pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru toate noutățile legate de Rapid

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  ACS Rapid FNG este lider în L4 și țintește a patra victorie din patru!

3 Comments

  1. Omul a fost lângă Rapid din ligile inferioare. Atunci când alții se gândeau la alte „chestii”. Să îi mulțumim, totuși!

  2. Executat în prima zi de președinție cu acte!
    Oricum, Burcă a făcut tot ce a putut pentru Rapid. E un tip educat, licențiat, fost jucător de nivel înalt. Poate că dacă ar fi avut aceleași prerogative și aceleași mijloace financiare ca Nico reușea mult mai mult.

  3. Salut.nu cunosc detaliile dar aceasta plecare a lui Burca as fi vrut sa fie explicata,deschisa tinand cont ca face parte din cei ce au ajutat la Renastere.Nu sunt un partizan al lui nu-l cunosc,nu ma cunoaste dar ca rapidist ii multumesc pt ceea ce a facut mult mai mult decat multi dintre noi.Respect si sanatate👍

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.