NEWS ALERT | Justin Ștefan a vorbit despre locul unde va juca Rapid!

Justin Ștefan a vorbit despre stadionul Rapidului

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre situația stadionului pe care va juca Rapid în Liga 1. Daniel Niculae, președintele Rapidului, a anunțat că echipa sa va juca pe Arena Națională și această declarație a aprins spiritele. Gigi Becali, patronul lui fcsb, a declarat că Rapid nu va putea juca pe Arena Națională, pentru că giuleștenii au cerut inițial să joace la Mioveni. Cristi Săpunaru, revenit „acasă”, a și ieșit la atac la conferința sa de prezentare, după cele declarate de către rivalul său. „E stadionul lui Gigi Becali?”, a reacționat fundașul.

Justin Ștefan, despre problema stadionului pe care va juca Rapid

Justin Ștefan a explicat că încă nu a fost luată o decizie în ceea ce privește stadionul pe care va juca Rapid meciuril de „acasă”, dar speră ca Liga Profesionistă de Fotbal să aibă un verdict în cel mai scurt timp.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„A fost o întreagă discuție pe subiectul ăsta. Nu cred că e clarificată întru totul la acest moment. Aș spune că stadionul respectiv (n.r. Mioveni) a fost comunicat în dosarul de licențiere și nu neapărat la Liga Profesionistă de Fotbal. Au fost niște discuții legate de stadionul celor de la Rapid, încă nu au fost clarificate și vedem ce se întâmplă mai departe. Categoric că e important să avem un stadion cu un gazon care să nu afecteze jocurile de Liga 1.”

Anunțul va fi făcut curând de Rapid

„Rămâne de văzut (n.r. unde va juca Rapid în prima etapă). Colegii mei de la Competiții sunt în legătură permanentă cu cei de la Rapid și sper să găsească o soluție care să fie în primul rând în favoarea competiției, pentru că asta este ceea ce ne interesează de la Liga Profesionistă de Fotbal”, a spus Justin Ștefan, la ProSport Live.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae anunță: "Ben Arfa se gândește în continuare la Rapid!"

3 Comments

  1. Cred că vă mănâncă undeva, pe voi ăștia de la liga profesionista. Ștefan este rudă cu un angajat de la fcsb. Ferească – vă, să feceti jocul fcsb-ului. Venim peste voi. Stadionul Arena Naționala nu este nici al fcsb-ului și nici al ligii. Rapid dacă va juca acolo va plăti la fel ca fcsb-ul.

  2. Când s-a depus dosarul de licențiere de către Rapid nu se știa că CS Mioveni va promova în liga 1, deci este normal ca Rapidul să poată juca pe Arena Națională, mai ales că, din câte știu eu, stadionul pe care își joacă meciul o echipă, considerat acasă, se anunță la Liga profesionistă cu 10 zile înainte.
    Berbecali face ce știe el (și cu sluga mm) mai bine și anume să bage bățul prin gard, vezi apucăturile personajului respectiv în filmulețul de prezentare a Rapidului pentru liga 1 !

  3. Asta a primit telefon de la retardatul de la FCSB. Se pare ca retardatul nu a platit pt folosirea stadionului National, deci nu ar trebuii sa fie lasat bage turma pe National

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.