Ștefan Pănoiu a luat 10 la BAC! „Dacă vrei să faci cu adevărat școală, poți!”

Ionita Panoiu FC Rapid 1923

Mijlocașul Rapidului, Ștefan Pănoiu a luat notă maximă la examenul de Bacalaureat și ar putea primi din partea Statului o bursă de merit în valoare de 3.000 de lei. Giuleșteanul spune că deși n-a avut niciodată probleme la școală, nu s-a așteptat să ia nota maximă la examen de finalizare a studiilor liceale. Rapid are viitor! Unul dintre cei mai talentați tineri mijlocași ai giuleștenilor, Ștefan Pănoiu (18 ani) se poate mândri cu o performanță foarte rară pentru un sportiv de performanță! Recent promovat în prima ligă cu Rapid, Ștefan a terminat liceul Nicolae Iorga, specializarea Științe ale Naturii și a dat examenul de Bacalaureat în sesiunea recent încheiată. Pănoiu a făcut totul perfect la examen, iar asta se vede în notele sale: 10 pe linie.

Ștefan Pănoiu a fost mereu bun la învățătură

Contactat de ProSport, tânărul mijlocaș a detaliat: “Sunt foarte fericit, dar recunosc că nu m-am așteptat să am chiar 10 pe linie, deși m-am descurcat mereu bine la școală. Am dat la română, matematică și chimie anorganică. Dacă vrei cu adevărat să faci școală, poți și fiind fotbalist de performanță. Nu zic că a fost ușor, dar am învățat printre picături, după antrenamente și meciuri. Acum mă bucur că am scăpat și mă pot dedica fotbalului, asta mă interesează acum. Și părinții mei sunt foarte fericiți și probabil o să fac și o facultate, dar acum mă gândesc doar la fotbal”, a dezvăluit Ștefan Pănoiu pentru ProSport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

A refuzat FCSB și Dinamo pentru a veni la Rapid!

Pănoiu a ajuns la Rapid în februarie 2019, fiind unul dintre tinerii fotbaliști doriți la acea vreme de antrenorul Daniel Pancu. Tânărul fotbalist a venit de la CSM Râmnicu Vâlcea și a ajuns atunci direct în cantonamentul giuleștenilor din Antalya. Pănoiu a dezvăluit la acel moment într-un interviu pentru site-ul clubului că a refuzat oferte de la rivalele tradiționale ale giuleștenilor: „Am refuzat FCSB, Dinamo și Viitorul pentru că am întâlnit la Rapid niște oameni ce mi-au prezentat un proiect extrem de interesant și care s-au purtat foarte frumos cu mine. Am ales Rapid pentru că vreau să ajut echipa să meargă cât mai sus și să facem treabă bună împreună”, a spus Pănoiu pentru site-ul oficial al clubului.

4 Comments

 1. Bravo măi băiatule !
  Iată că se mai doboară un mit, anume acela că sportivii nu pot face foarte bine și carte !
  MULT SUCCES PE PLAN SPORTIV, DAR ȘI LA CARTE, AI DOVEDIT CĂ SE POATE ȘI ACEST LUCRU-I CEL MAI IMPORTANT !
  FELICITĂRI !
  FORȚA RAPID !

 2. FELICITARI STEFAN PANOIU SI MULT SUCCES IN VIATA, ATAT IN PLAN FOTBALISTIC CAR SI IN TERMINAREA STUDIILOR PE CARE DORESTI SA LE URMEZI. CU ASEMENEA OAMENI DE VALOARE TREBUIE SA NE MANDRIM. BUNUL DUMNEZEU SA TE FEREASCA DE RELE SI SA-TI AJUTE IN IMPLINIREA VISURILOR TALE. MULTA SANATATE SI FORTZA RAPID.

 3. Felicitari Panoiu, c siguranta ca nu a fost usor, success in continuare atit cu academicul cit si cu fotbalul. Avem nevoie ca si fotbalistii sa poata sa formuleze citeva propozitii corecte, ne-am cam saturat de discursurile agramate ale lui Hagi, si analizele lui Piturca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.