Mihai Iosif – Marius Șumudică, duel pentru titlu în Liga 1!

Mihai Iosif Marius Șumudică Rapid

Rapid și CFR Cluj au două victorii din două posibile. Numai că băieții noștri au golaveraj mai bun și zero goluri primite. De aia ne gândim cum ar suna un duel la titlu între cei doi. Sigur, Marius Șumudică are o experiență net superioară și rezultate incomparabile mai mari decât Mihai Iosif. Însă atunci când antrenezi în România nu mai contează chestiile astea neapărat. Miță e omul potrivit la locul potrivit și, la meciul cu Mioveni, le-a demonstrat proștilor care ridicau în slăvi echipa din Argeș cam care e diferența. Sigur, noi am tot scris, dar nu toți „specialiștii” au priceput.

Mihai Iosif este omul care poate face miracole și în Liga 1

CFR Cluj e evident favorită, și nu doar pentru că-l are pe Marius Șumudică, ci și pentru că știe ce să facă pentru a lua titlul în Liga 1. Le-a luat pe ultimele patru. Noi băgăm Rapid în această luptă la titlu nu pentru că ne bazăm doar pe ultimele două meciuri, ci și fiindcă vedem cum a evoluat totul. Și pentru că-l cunoaștem pe Miță Iosif. Poate că la nicio echipă din lume nu s-ar adapta. Însă el poate obține lucruri imense la Rapid. Cum și Pancone spunea că Rapid nu nici la jumătate de potențial, atunci lucrurile arată și mai bine. Noi credem în acest duel. Am văzut ce pot vișiniii și credem în ei! În play-off ajung sigur! După, discuțiile devin altele.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | 1923.ro confirmat din nou: se joacă pe Giulești în 2021

3 Comments

  1. cum spunea Shumi -am ajuns sa ma bat cu rapidul pt primul loc. asta suna putin a ironie. dar noi stim ca in instalatia lui curge numai sange visiniu asa ca il iertam.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.