Rapid

Alex Despa, debutat de Mihai Iosif în Liga 1 în finalul meciului cu Mioveni

Dacă există un capitol la care Mihai Iosif îi bate la fund pe toți antrenorii din Liga 1, e cel al felului în care se descurcă la copii și juniori. Iar Alex Despa este ultimul exemplu. Tânărul adus de la echipa secundă a debutat în Liga 1, pe finalul meciului cu CS Mioveni, iar la final a vorbit pentru canalul premium de Facebook al FC Rapid 1923. Declarațiile sale, luate de Rapid TV, pot fi citite mai jos!

Ce a declarat Alex Despa după debutul în Liga 1

„Când am intrat pe teren, am avut pielea de găină. A fost cel mai frumos moment din viața mea, să debutez în Liga 1 și cu acești suporteri în tribună. Nu prea m-am dus la școală, am avut antrenamente, am făcut și în plus. A fost un drum lung și greu, am ajuns aici și sper să mă mențin. La ce grup avem și la ce jucători valoroși avem în lot, eu chiar am crezut că vom începe așa bine.”

„Sper să fim chiar în primele cinci sau șase. Lui Mihai Iosif îi mulțumesc foarte mult că are încredere în mine. Domnul antrenor se poartă exemplar cu noi, știe cum să vorbească cu noi, cum să ne motiveze. O să fie și meciul cu Farul unul foarte greu, dar sperăm să menținem forma pe care o avem și să câștigăm”, a declarat Alex Despa pentru sursa menționată.

Nu, n-am greșit, Mihai Iosif chiar e șmecher!

În încheiere, pentru cei care vor zâmbi superiori la gândul că l-am omis pe Hagi și l-am pus, cumva, pe Iosif peste el, vrem să menționăm că motivul e simplu. Hagi a avut mână liberă să aducă, datorită, posibilităților și influenței, jucători de peste tot din România. Mihai Iosif s-a descurcat, de cele mai multe ori, cu ce a avut la dispoziție. Și asta spune tot. Plus că nu ne aducem aminte ca vreun junior crescut de Viitorul să fi ajuns la cel mai înalt nivel. Poate o fi, și nu știm noi. Că dacă e așa, tare-am vrea să știm unde a fost cu Armenia, Georgia, Islanda sau alte forțe cu care România a avut mari probleme.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.