MERCATO | Rapid, altă lovitură pentru Dinamo: vrea un jucător cu peste 100 meciuri

Lazăr vrea să joace pe Giulesti

Valentin Lazăr (31 de ani, extremă stânga) a intrat pe lista lui Rapid, nou-promovată în Liga 1. Lazăr este liber de contract după despărțirea de Al-Shahania SC, Qatar. Legitimat la Dinamo în două perioade, 2013-2017 și ianuarie – octombrie 2020, Vali a devenit interesant pentru giuleșteni, care caută un jucător în flancul stâng. Sursele GSP informează că alb-vișiniii urmează să poarte discuții cu Lazăr în următoarele zile. Jucătorul preferă mai degrabă să rămână în România și nu va mai pleca în străinătate decât dacă va primi o ofertă excelentă din punct de vedere financiar. 

Vali Lazăr ar merge și la Dinamo, dar e mai aproape de Rapid

Lazăr se află în negocieri cu mai multe echipe din Liga 1, între care FC Voluntari, și va lua o decizie în cel mult o săptămână. Lazăr nu e marcat de trecutul dinamovist și ar fi dispus să joace pentru Rapid, urmând astfel exemplul lui Dragoș Grigore, de care PCH s-a rugat să vină în „Groapă” până ca stoperul să aleagă destinația Giulești. Totuși, Vali Lazăr nu exclude o revenire la Dinamo:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„M-aș întoarce, am fost în insolvență în era domnului Negoiță și am fost plătit la timp. Nu mă sperie asta. Ce presiune e în insolvență? Nu poți să te duci în Europa, nu e nicio presiune, atât timp cât găsești jucători capabili pentru Liga 1 și îi plătești la timp, e OK”.

În România, el a evoluat pentru Petrolul, Chimia Brazi, Sportul, Chiajna și Dinamo. În străinătate, a jucat la Umraniyespor (Turcia), Al-Sailiya, Al-Kharaitiyat și Al-Shahania (Qatar).

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Conferință de presă înainte de Rapid - Gaz Metan. Prezentare Ioniță II

Sursa: gsp.ro

3 Comments

  1. Din fericire pentru noi, a semnat cu Chiajna.
    Probabil se dorea pentru a-i face concurență lui Hlistei, dar nu era de Rapid.

    Dacă se vrea concurență în acea zonă, există și variante mai ieftine și decente. De exemplu, Al. Ciucur de la Călărași. O aripă stânga cu experiență (aproape 200 de meciuri în Liga 1), un jucător muncitor și serios care probabil nu ar veni cu pretenții mari.

  2. Sper să fie doar o glumă, la fel ca Traore. Lazăr e o nulitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.