Ștefan Pănoiu, ridicat în slăvi de Pancu și Angelescu! „Este fără egal!”

Stefan Panoiu FC Rapid 1923

Daniel Pancu este impresionat de Ștefan Pănoiu (18 ani), mijlocașul Rapidului, care a încheiat cu nota 10 pe linie examenul de Bacalaureat. Jucătorul a fost și sub comanda lui Pancu sezonul trecut, iar legenda giuleșteană a dezvăluit că Pănoiu nu este premiant doar la școală.

”Pănoiu nu mă surprinde, a fost preocupat mereu de școală, de învățat, iar ca fotbalist, viteza lui de gândire și de execuție nu găsesc comparație! E foarte greu să-l înțeleagă coechipierii. Mai are de lucrat la altele, dar aici este fără egal”, a declarat Daniel Pancu la emisiunea Liga Digisport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Victor Angelescu l-a lăudat la rândul său pe Pănoiu

Și principalul acționar al grupării de sub podul Grant a fost încântat de rezultatele puștiului rapidist. ”Cred că e prima oară ca un fotbalist român să aibă pe linie 10, așa e la Rapid, îi creștem și cu fotbal și cu școală”, a spus Victor Angelescu. Reamintim că Ștefan Pănoiu a fost om de bază la Rapid în sezonul recent încheiat. Și este de așteptat ca vișiniii să se bazeze pe el și în Liga 1.

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0: victoria jucătorilor care au arătat ce pot când au chef

3 Comments

  1. Felicitari Panoiu! eu sunt de parere ca toti tinerii fotbalisti sa fie pregatiti si pe drumul scolii. si asta ar fi si datoria clubulilor sa-i sprijine si sa-i ajute pe cat se poate.

  2. BRAVO ! Asa ceva este destul de rar si daca se-ntampla la Rapid cu atat mai frumos. Rapidul a avut intotdeauna jucatori cu scoala. Sigur nu toti, dar majoritatea.

  3. Într-adevăr, este impresionant ca un elev să ia bacul cu 10. Iar când el este și fotbalist, parcă nu-ți vine să crezi (evident că părerea noastră despre inteligenta fotbaliștilor este cunoscută). Iar dacă omul joacă și la Rapid…atunci respect total! Acum, așteptăm note de 10 și pe teren.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.