FOTO | Rapid nu poate juca deocamdată acolo, însă ce bine arată noul Giulești!

Giulesti iulie 2021 1

Noi imagini cu stadionul Giulești! El nu e gata de inaugurare, mai ales din punct de vedere birocratic. Însă stadiul fizic al lucrărilor este, practic, aproape gata. Și asta se vede din imaginile atașate. Sperăm să apucăm să ne bucurăm de Rapid pe acest nou stadion în 2021. Dacă nu, pentru 2022 sigur va fi gata. Ție-ți plac aceste imagini?

 

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică a vorbit despre varianta de a veni antrenor la Rapid

7 Comments

 1. Tribuna a II a a facut legenda! Tremurau militienii si partidul unic atunci cand incepea sa vibreze. Azi, parca a fost construit la futu-i masa ca nu conteaza. Sa le fie rusine celor care vad un templu o cutie de tabla. Sa vedem in cati ani apar zoaie de rugina. o chichineata vospita frumos.

 2. Revin si afirm pentru cei care gandesc. Stadionul trebuia sa aibe cel putin 25 de mii de locuri. Nu pentru azi, pentru viitor, pentru normalitate, dupa cum au gandit si inaintasii nostri templul pe care l-am avut pana acum cativa ani. Maretia era o caracteristica a fostului stadion Giulesti!!!

 3. Tribunele puteau fi echilibrate mai bine, astfel încât să rezulte un stadion cu același număr de locuri, dar mai compact. Dar vorba românului, merge și așa 🙂

 4. Este frumos, chiar dacă compromisurile sunt evidente. Dacă îl vor finisa bine, poate poate vom trece cu vederea părțile mai puțin plăcute.

 5. Mda, văd aceleași tâmpenii mai jos „… mic”, „… urât..”.

  Băieți, voi sunteți sănătoși? Cu o zi înaintea redebutului Rapidului în liga 1 după 6 ani (șase ani, bă), s-au dat sub 5000 de bilete.

  Și voi vreți „stadion de 20 de mii de locuri”? Pentru ce? Pentru cine? Pentru „rapidistii” de Facebook (cărora nu le convine nimic, niciodată, dar se zgârcesc la 20 de lei și un test de 35)

  Vi l-a adus conducerea pe Săpunaru, jucăm pe cel mai mare stadion al țării și cumpăram 5000 de bilete și voi vreti sradion cât Maracana?

  (ps: da – mi-am luat bilet, da – vin la meci, da – sunt vaccinat. În caz ca va întrebați!)

 6. Cochet, dacă se insista către autoritățile responsabile poate se putea mări capacitatea la 20.000 de locuri prin dezafectarea unei linii de cale ferată care am înțeles că nu este folosită…
  Oricum este un stadion frumos și care sunt convins că se va umple la meciurile RAPIDULEȚULUI .
  FORȚA RAPID !!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.