Săpunaru pune punctul pe i: „Păi ce facem? Dă armata clubul la privat și apoi iar îl ia?”

Săpunaru
Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru a fost întrebat, în conferința de presă dinaintea meciului Rapid – Chindia despre situația de la steaua. Cu toate că nu a dorit inițial să vorbească, acesta a declarat: „Ce să zic… Ei au nevoie acum să dea steaua la privat, iar apoi, peste vreo șase ani, să-l ia din nou armata? Nu am nimic cu suporterii, să nu fiu înțeles greșit, au și ei zeci de mii, dar aceste practici trebuie oprite. S-au separat o dată, la fel ca la Craiova, probleme sunt și la noi. Ce facem? Ajungem să avem și două Dinamo și tot așa”, a declarat Cristi Săpunaru.

Cristi Săpunaru a fost, totuși, fin în declarații

Totuși, Săpun a fost finuț, dar noi o spunem cu subiect și predicat: steaua nu trebuie să mai existe, pentru că este o imensă sugativă de ban public, care nu produce nimic, cel puțin la fotbal. Separarea ei de fc fotbal club fc fcsb sa a fost din start un semn că totul e putred. Și a rămas în continuare. Dacă se va privatiza și nu va dispărea, așa cum toată lumea speră, atunci peste șase ani, vorba lui Săpun, vom avea fc fcsb 2 și csa csa steaua 2. Frumos fotbal avem, ce să zicem!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, și vei fi la curent cu tot ce mișcă!

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid, cu 25.000 în tribune contra Farului!

5 COMENTARII

  1. Poate că Becali a preluat abuziv secția de fotbal a clubului Steaua, dar dacă nu baga el bani, cine ar fi făcut-o, că treptat au fugit toți, și de la Dinamo, și de la rapid și nu numai. Având și precedentul scandalului cu FCSB, puțin probabil să dorească cineva o preluare a Stelei. Iar oficialii clubului militar ar fi bine sa conștientizeze acest lucru.

  2. Si pe voi din liga 5 până liga 1 nu au venit banii publici? Primăria sectorul 1 va spu e ceva?

  3. Trebuie desfiintat și fcsb și steaua din bani publici rusinea fotbalului rominesc

LĂSAȚI UN MESAJ