Cristi Săpunaru confirmă 1923.ro: „Alibec are ușa deschisă la Rapid!”

Denis Alibec

Informația potrivit căreia Denis Alibec ar fi dorit de Rapid București, oferită în exclusivitate de 1923.ro, l-a luat prin surprindere pe Cristi Săpunaru, fostul său coleg de la Astra, Kayserispor și echipa națională a României! Atacantul român în vârstă de 30 de ani poate pleca din Turcia, după doar un sezon petrecut la Kayserispor. Alibec nu a reușit să se impună în țara semilunei, iar bașkanii sunt tentați să renunțe la internaționalul tricolor din cauza salariului mare pe care acesta îl primește. Una dintre posibilele destinații ale fotbalistului este Rapid, formație care îl așteaptă cu brațele deschise.

Săpunaru, surprins de faptul că Denis Alibec este liber de contract

Cristi Săpunaru, care a fost coleg cu Alibec o bună perioadă de timp, a vorbit despre situația atacantului și s-a declarat surprins în momentul în care a aflat că acesta este liber de angajament. Cu toate acestea, fundașul Rapidului a declarat că ușa giuleștenilor este deschisă oricărui fotbalist de valoare, cu atât mai mult pentru fostul atacant al FCSB-ului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Cum e liber? E liber de contract Alibec? Nu știu de unde aveți informația asta. Mai discut cu cei de la Kayseripor. Nu cred că e liber! S-a plătit o sumă de bani pentru el, și acum să scape de el așa repede… Ușa este deschisă oricărui atacant valoros. Și cred că Alibec este un atacant destul de valoros. Nu știu dacă e vreun jucător care să nu cunoască atmosfera de la Rapid. Fără falsă modestie”, a spus Săpunaru, la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI  Ce club i-a "deturnat" atenția lui Hatem Ben Arfa de la Rapid! Informația e dată de L'Equipe

Venirea lui Denis Alibec la Rapid ar fi facilitată și de prezența mai multor jucători cu care fostul atacant al Astrei a împărțit vestiarul de-a lungul anilor. Cristi Săpunaru, Junior Morais sau Alexandru Dandea sunt fotbaliștii pe care Alibec i-a avut colegi la Astra Giurgiu.

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru toate informațiile.

1 Comment

  1. Semneaza cu CFR. Stirea asta e din aceeași categorie cu aceea in care Deac vine la Rapid. Nu ca ar fi spart gura targului Alibec. Dar cum sa o vii la o nou promovata cu antrenor fără licenta PRO in comparatie cu echipa campioana unde sunt alte salarii plus ca este si Sumudica.
    Din pacate la Rapid nu o sa ajunga prea curand jucători bine cotați.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.