SPECIAL | Seară magică! Kazahi, slovaci, laci! Borhotul e afară din Europa

Becali n-a nimerit-o-n in Europa

S-a făcut dreptate în Europa! De fiecare dată am punctat că România a re un fotbal deplorabil. Unii, cu aer elevat, ne dădeau lecții după ce beau două beri d-alea ieftine. Ei bine, în seara asta, în Conference League, o competiție făcută parcă pentru România, pronosticul ni s-a adeverit. Surogatele fcsb, antrenată de Gigi Becali și CS U Craiova, pregătită de fostul său ucenic, Laurențiu Reghecampf, au fost puse la locul său de celebrele Șahtior Karagandy și Laci. Aceasta din urmă despre care, sincer vă spun, eu n-am auzit până acum. Și am auzit, încă p dată subliniez, de mii de echipe de fotbal din toată lumea.

CFR Cluj continuă în Europa, Sepsi singura care nu s-a făcut de râs

Ei bine, marile forțe ale sportului românesc au fost călcate în picioare de două formații de nivelul lui Lincoln Red Imps și sub Borac, echipe eliminate de CFR Cluj. Pentru că, până la urmă, formația lui Marius Șumudică e singura care continuă în Europa. Ne bucurăm doar pentru Șumi, alte comentarii nu mai trebuie făcute. Un mic regret pentru Sepsi. Un club infinit mai serios decât cele două umilite de anonimi, care, totuși, a fost scoasă fără să piardă de Spartak Trnava. Nu un club uriaș, dar care provine, totuși, dintr-o țară unde se joacă fotbal. În Kazahstan sau Albania se poate câștiga doar cu formații antrenate de Tata Puiu, George Becali sau Craiova.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cam aia e. Bine că am scăpat, totuși, de clișeele astea insuportabile. Nici CFR nu o va avea ușoară, dar va juca măcar în grupele Conference League. Poate chiar mai sus. Rămâne de văzut, rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru detalii. Acum noi mergem la Universitate să sărbătorim. A fost o seară de neuitat, chiar în sezonul inaugurării Conference League!

CITEȘTE ȘI  Ce club i-a "deturnat" atenția lui Hatem Ben Arfa de la Rapid! Informația e dată de L'Equipe

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.