ANALIZĂ | Rapid – Farul. Cum va alcătui echipa Mihai Iosif

Mioveni Rapid suporteri

Având în vedere rezultatele din primele două etape, de un lucru putem fi siguri. Rapid – Farul, în mod normal, se va juca cu același 11 de la precedentele două partide. Nu ne ghidăm doar după expiratul clișeu că echipa câștigătoare nu se schimbă, dar chiar nu găsește justificare vreo modificare în primul unsprezece, independentă, firește, de vreo problemă medicală. Cu alte cuvinte, aproape sigur, vom avea așa:

Moldovan – Belu, Săpunaru, Grigore, Morais – Crepulja, Albu – Carnat, Ilie, Hlistei – Bălan

Practic nu există vreun motiv logic pentru care vreunul dintre acești 11 jucători să fie schimbat. Singura schimbare majoră va fi Marzouk, ultimul transfer, pe care Mihai Iosif l-a anunțat în lot. Asta pentru că, în afară de Bălan și de novicele Despa, Rapid nu a avut vreun atacant de meserie în primele două etape. Sigur, Adi a dat două boabe, dar e nevoie și de back-up.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Marzouk da, Sefer ba

Unii se gândesc dacă Antonio Sefer, un om care e așteptat chiar în primul unsprezece curând, nu va fi, la rândul său, inclus în lot. După ce a revenit de la Olimpiadă. Noi, tocmai că s-a întors de la JO, după un drum lung, și trei meciuri jucate, înclinăm să credem, mai degrabă, că Sefer va prinde primul meci al sezonului abia în deplasarea de la Pitești, din etapa a 4-a. Rămâne de văzut dacă avem dreptate. Rămâi pe 1923.ro, site-ul rău preferat!

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | 1923.ro a cerut, Playsport anunță: Rapid l-a semnat pe Ioniță II!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.