1923.ro întreabă, fanii propun! Maxim și Duranovic opțiuni pentru atac

Ne place, așa cum știți, să interacționăm cu voi. Adică suporterii rapidiști de pretutindeni. Cum aveți nume care ni se par interesante, le promovăm pentru ca cei din conducere să le vadă. Dacă ni se par atât interesante cât și potrivite. În primul rând, e clar că Rapid are nevoie de atacant cu disperare. În timp ce se negociază cu Nemec, Traore și Alibec, vișiniii au nevoie și de alte piste, pentru că timpul trece și e nevoie de cel puțin o dublură pentru Bălan. Ca să fim eleganți și să nu spunem înlocuitor.

Uros Duranovic, un vârf interesant

În acest context, am mai discutat despre Keyta sau Malele. Nici unul nu e rău, dar e foarte probabil să viseze salarii imense. Între timp, la Poli Iași s-a remarcat un atacant interesant. Este vorba despre muntenegreanul Uros Duranovic. Cu toate că nu a dat decât patru goluri pentru moldoveni sezonul trecut, în 15 meciuri, trebuie spus că el a evoluat doar în 2021 la Iași. Cifrele nu sunt catastrofale, având în vedere nivelul extrem de slab al ieșenilor și, mai mult, la 27 ani și 1.84 metri acesta pare un atacant potrivit pentru Rapid.

Alexandru Maxim, un mijlocaș la care merită să visezi

Sigur, nu e un nume mare, dar a reușit să se adapteze acceptabil și are potențial. Cu mult peste Rondon de la Cluj, de exemplu, care are 35 ani și numai 14 goluri marcate în 73 meciuri. La cea mai bună echipă din România. Un nume mare propus este cel al lui Alexandru Maxim. Sigur, pare complicat de adus la prima vedere. Numai că suporterul care îl propune pare bine informat. Astfel, aparent, turcii fac presiune pe cluburile lor, după dezastrul de la EURO, să renunțe la cât mai mulți străini și, astfel, Maxim devine interesant. Sigur, salariul ar putea fi o problemă.

Numai că o negociere bună, așa cum oficialii rapidiști au demonstrat că se poate, ar putea duce la un contract cel puțin interesant. Sigur, e mult până acolo. Însă Rapid nu ar arăta deloc rău cu Grigore, Săpunaru, Morais, Alibec și Maxim. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Variantele sunt, însă, interesante!

4 Comments

 1. Alibec ar fi un transfer bun…cred ca tribuna l-ar face sa joace la potentialul lui maxim
  Budescu daca nu ar cere un salariu mare …ar fi un duo bun cei 2 in atac
  Florin Andone ar fi o solutie zic eu … si-ar revitaliza cariera la noi poate si a si declarat ca e de-al nostru
  Valentin Gheorghe si Montini de la Astra …dar primul din ce am vazut cere multi bani deci ar cam cadea

 2. LE: observ că Andrei Cristea a semnat cu Mioveni. Foarte rău. Cât visam noi la jucători cărora le vom plăti cât nu fac (alde Traore, Rondon, Nemec), Cristea va da minim un gol la 3 meciuri pentru Mioveni. Și omul se propusese singur la Rapid.

  Iar Montini (văd un comentariu mai jos), pare o opțiune decentă, dar are destule oferte.

  Fabrini (tot mai jos), să fim serioși. Vedetă „gonflată” cu un amical în tricoul Italiei acum 100 de ani, enorm de scump și cu un singur gol pentru Dinamo tot sezonul trecut. Un gol! Mai multe dă și Bălan.

 3. @1923, vârful muntenegrean fost la Iași pe care îl propui a semnat cu FK Kolubara Lazarevac (Serbia) pentru sezonul viitor.

  Era oricum o propunere decentă, totuși.

  Nu mă încântă deloc „vedete” din astea expirate, care nu joacă nimic de ani de zile dar cer salarii imense: Nemec, Traore, Rondon.

  Așa a „refalimentat” Dinamo, în caz că ați uitat.
  Nemec avea 15.000 de euro pe lună. Nu e doar imens, dar e și prostesc.

  La Rapid nu cred că ar veni fără 10.000 pe lună. Pentru ce?

  Traore cred că a uitat și el cum arată un gol, dar cu siguranță ar veni cu pretenții imense.

  Rondon, la fel: scump, marchează de Paște, Crăciun și Revelion și e plin de figuri. Nu se compară cu un caracter de nota 20, precum Morais.

  În schimb, Alibec și Maxim îmi plac. Chiar dacă ar cere mult, se pliază perfect pe spiritul Rapidului.

  Însă, nu înțeleg de ce nu ne orientăm spre variante ieftine și care să ne ajute „azi”?

  Andrei Cristea. Da, e bătrân, dar nu ar cere mult și e mai „marcator” decât Nemec, Rondon și Traore la un loc.

  Pentru că ne trebuie un atacant „azi”, și care să dea și goluri. Cu tot respectul, Bălan nu e de Liga 1.

  Iar peste câteva luni, când ii expiră suspendarea, ar trebui „reactivat” și Fatai.

  Ieftin, chiar dacă batrâor, dar să nu uităm că noi am luat niște campionate cu alde Lupu, Rednic și Sabău pe teren, la vârste destul de înaintate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.