Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

„Transfer” super pentru Rapid! Tocmai a debutat la echipa națională

Fundașul de la Rapid Cristi Ignat (18) a jucat pentru naționala României U18 în partida cu Serbia, intrând la pauza meciului de la Stara Pazova. Pentru Cristi a reprezentat debutul #SubTricolor, acesta evoluând până acum pentru naționala Republicii Moldova, țară în care s-a născut. Altfel, Rareș Ilie a fost titular în meciul cu sârbii, bifând 68 de minute în tricoul naționalei, anunță pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Ignat, eligibil pentru Rapid. Urmează Finica!

Din acest moment, practic, Cristi este eligibil pentru un loc de under la Rapid pe care anul trecut nu l-a putut primi din cauza lipsei cetățeniei române. Acum, Cristi este posesor a dublei cetățenii și din moment ce a reprezentat România poate reprezenta și Rapid la categoria care trebuie în Liga 1. Îl așteptăm și pe Enrichi Finica!

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Nu 10 jucatoridar 5 ne trebuie,adica 2 fundasi centrali buni ,un fundsi stinga un mijlocas ofensiv tânăr si nelinistit ,adica să alerge 95 de minute cu folos si un varf care să steie lipit de fundasi ,gen Buziuc

 2. Ignat a mai jucat pt Romania, a si fost folosit la regula. Finica trebuie rezolvat. Oricum regula la LN e alta decat la B, alte varste.

 3. Cine să atragă investitorii? Doar suporterii pot face asta! Dacă se vor vinde 10.000 abonamente, atunci da, vor veni sponsori și ivnestitori. Altfel, de ce să investești? Ce profit scoți?

 4. Cand terminati cu promisiunile desarte si incepeti cu adevarat transferurile promise ? La acest moment ne trebuiesc cel putin 10 jucatori buni, adusi din liga 1, daca dorim sa nu retrogadam din primul an al promovarii. Daca nu grabim aceste transferuri ramanem doar la nivel de dorinta si ni-i sufla alte cluburi. Ar trebui atrasi mai multi investitori seriosi, daca dorim cu adevarat performanta.

 5. Totuși nimic până acum, nici-un transfer de jucător pentru liga 1 ?!?
  Sunt sau nu resurse financiare pentru transferuri de liga 1… ?!?
  Nu putem să ne menținem în liga 1 cu lotul și mai ales cu jocul prestat în liga 2 !
  Chiar nu reușim să convingem nici-un jucător cu experiență de liga 1 ?
  Avem o apărare care a luat (cred) cele mai multe goluri în campionatul trecut, există un jucător foarte bun, de națională chiar, care nu joacă mai deloc la echipa lui (în campionatul Ungariei), Alin Rus, chiar o fi greu de adus, nu s-a gândit nimeni la el ?!?
  Nico fă ceva de pe funcția de președinte al FC Rapid, ai „reușit” să-l convingi să semneze pe Goge, care, fie vorba-ntre noi, nu pleca nicăieri !
  NUMAI ATÂT POȚI ?!?

 6. Asa mai merge. Pustiul acesta promite mult. Sa speram ca va creste si nu se va pierde pe drum. Nu se mai vorbeste de Catrici, foarte promitator si el, la un moment dat.
  Hai Rapid, ca se poate !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.