„Vor mai fi plecări, dar cu siguranță mai multe veniri!” De ce au plecat Drăghiceanu și Jorza

Mihai Iosif Rapid

Rapid Bucureşti a revenit în Liga 1 din România, după mai bine de 6 sezoane petrecute în eşaloanele inferioare. După ce Rapid a promovat în Liga 1, mai mulţi jucători s-au despărţit de clubul giuleştean, iar alţii ar urma să ajungă sub comanda lui Mihai Iosif, cel care a făcut posibilă revenirea Rapidului în prima divizie. Antrenorul echipei a vorbit despre completarea lotului echipei şi spune că la Rapid vor veni jucători experimentaţi, discuţiile fiind deja demarate cu mai mulţi fotbalişti.

Ce a declarat Mihai Iosif despre transferuri

,,Trebuie să completăm lotul, este ceva superior. Trebuie să aducem jucători experimentaţi care să facă faţă la Liga 1. Lui Drăghiceanu i s-a terminat contractul, iar Benzar şi Jorza au plecat de comun acord. Vor mai fi plecări, dar cu siguranţă vor fi mai multe veniri. Avem o strategie bine pusă la punct şi vom şti cu cine ne strângem mâna. Cu cei cu care am jucat în Liga 2 sunt speciali, sunt eroi.”, a declarat Mihai Iosif, pentru Looksport, citat de realitateasportiva.net.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  POVESTE | Omul care l-a transformat pe Cristi Săpunaru

2 Comments

  1. de a acord cu catva jucatori experimentati, cel putin cate unul: in aparare( chiar doi), la mijloc si-n ataca. Dandea nu e chiar rau, dar parca i-ar trebui mai mult tempo si mai multa prezenta pe teren.in rest sunt destui jucatori tineri de mare perspective, dar le trebuie multa munca si o altfel de abordare a fotbalului.

  2. Ce capete se clatină?
    Ioniță I? Drăghia? Ursu? Lazăr?
    Sabia lui Nico sclipește în soare…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.