Victor Angelescu: „Vrem să jucăm pe Arcul de Triumf sau pe Arena Națională”

Arena Naţională ProSport
ProSport scrie despre organizarea pe Arena Nationala

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a anunțat că giuleștenii vor încerca să închirieze Arena Națională sau Arcul de Triumf în debutul noului sezon. Angelescu vrea ca Rapidul să rămână în București, dar depinde care va fi situația arenelor din Capitală la 16 iulie, când începe oficial sezonul 2021/2022:

Rapid vrea să joace pe alt stadion de 5 stele

„Legat de transferuri nu avem noutăți, vom anunța oficial când vom semna cu cineva. Avem discuții cu mai mulți jucători, dar nu putem anunța nimic pentru moment. Ashkovski nu mai este în vederile noastre, după cum știți s-a înțeles cu altă echipă. Vom încerca să jucăm în București în startul noului sezon, mai ales că vor putea asista și suporterii la meciuri.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Variantele noastre sunt stadioanele Arcul de Triumf și Arena Națională, dar depinde dacă vor putea fi închiriate la momentul respectiv. De asemenea depinde ce echipe vor mai juca acolo, după cum știți nu suntem singura echipă care vrea să joace pe Arcul de Triumf sau pe Arena Națională. Dacă nu vom putea juca în București, rămân variantele pe care le-am anunțat deja: Giurgiu sau Mioveni”, a spus Victor Angelescu, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI  Unde dai și unde crapă! Alexandru Albu l-a refuzat pe Becali pentru Rapid

3 COMENTARII

  1. de jucat se poate juca pe oricare din aceste stadioane, dar ce fotbal se va juca ramane de vazut.

LĂSAȚI UN MESAJ