Lucescu a facilitat contractul de închiriere al autocarului: „Nu vă pot da detalii!”

Autocar Rapid de la Tarsin, firma lui Lucescu

Rapid și-a prezentat noul autocar cu ocazia aniversării a 98 de ani de la înființarea clubului, iar în spațiul public au apărut numeroase discuții după ce s-a aflat că vehiculul a aparținut echipei Poli Iași. Firma Tarsin este noul partener de mobilitate al Rapidului, iar compania din Rădăuți le-a oferit giuleștenilor un autocar de cinci stele pentru noul sezon al Ligii 1. Patronul companiei, Cornel Lucescu, a vorbit despre parteneriatul cu Rapid.

Ce a declarat Cornel Lucescu despre parteneriatul cu Rapid

„Avem un parteneriat de lungă durată cu echipa Rapid. Este adevărat, acest autocar a aparținut echipei Poli Iași în sezonul trecut. Mașina a fost construită în 2019 și are sub 50.000 km, încă se află în garanție. Autocarul este închiriat de Rapid, dar nu vă pot da detalii din contract. Mereu am oferit echipelor cele mai bune condiții de deplasare, știm cât înseamnă acest lucru. Din Liga 1 mai colaborăm cu Gaz Metan Mediaș și FCSB, dar lucrăm și cu FRF. Rapid este un brand special, o echipă de tradiție, astfel că vrem să avem o colaborare cât mai bună, a spus Cornel Lucescu, pentru Digi Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0: victoria jucătorilor care au arătat ce pot când au chef

3 Comments

  1. Întreb și eu pentru un prieten…oare cât va ține „cornul abundenței” la „mititei” ?

  2. Mititeii au două: unul pentru antrenamente și altul pentru meciuri. Ăla de meciuri are și bufet cu chelneriță.

  3. Eu cred ca este o solutie buna sa asiguri conditii cu costuri decente. Oare cate cluburi din RO si nu numai, sunt dispuse sa dea o roaba de bani ca sa fie proprietarele unor autocare? Asta tine de management si nu de fala.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.