Cum ar putea arăta Rapid în sezonul 2021-2022

Autocar FC Rapid 1923

Rapid a oficializat deja trei transferuri şi negociază de zor pentru alți jucători. Cum 1923.ro v-a informat, doi dintre aceştia sunt Cristian Săpunaru şi Dragoş Grigore. De asemenea, aparent, Gabi Enache este şi el pe listă. Cu toate astea, în afară de un vârf de calitate şi poate un mijlocaş central de nivelul lui Ovidiu Herea, nu mai pare necesar mare lucru. Sigur, asta dacă Grigore şi Săpunaru vor semna, aşa cum e de aşteptat.

În acest context, alcătuim un prim unsprezece în care Grigore şi Săpunaru ar trebui să intre direct şi care, în mod normal, ar arăta cam aşa:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Moldovan – Belu, Grigore, Albu, Finica – Săpunaru – Sefer, Crepulja, Barbu, Ilie – Bălan

Bancă de rezerve decentă, dar destul de subțire pentru Rapid

Pe lângă ei, pe bancă ar mai exista oameni precum Dandea, Costin, Hlistei, Drăghia sau Goge, a căror experiență este evidentă. Plus Pănoiu sau Ignat, doi tineri plini de potențial. Pe de altă parte, deocamdată, nu s–a reuşit rezilierea contractelor lui Lazăr, Ioniță I sai Ursu. În plus, dacă Grigore şi Săpunaru vor semna, e limpede că Nastos nu ar mai prea avea ce să caute la echipă, având în vedere că ar fi a cincea sau a şasea variantă.

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat şi vei fi ținut în temă cu tot ce se întâmplă în acest mercato! Mai avem vești pentru voi.

CITEȘTE ȘI  Noi credem în renașterea lui Alex Ioniță II la Rapid!

6 Comments

  1. prima echipa care invinge steaua cu 1-0 si pierde la masa verde cu 0-3.prima echipa care termina campionatul pe un loc 8(nu prea onorabil)dar retrogradeaza.exemplele ar putea continua,vreau doar sa scot in evidenta faptul ca doar noi trebuia sa sa fim exeplul negativ,n-am fost niciodata iubiti de forurile fotbalistice si politice!

  2. SUNT RAPIDIST DIN CLASELE PRIMARE SI ACUM SUNT PENSIONAR! DORESC,DIN TOT SUFLETUL,”REALULUI GIULESTI”,SA JOACE K/VREMEA LUI NEAGU,RICA,CODREANU,LITA DUMITRU,NIKI DUMITRIU,LUPESCU…SI ALTE ZECI DE GLORII DE SUB PODUL GRANT!!! SA NU MAI CADA-N LIGILE INFERIOARE/VECI(SA-SI PLATEASCA TAXELE CATRE STAT LA TIMP)!!! SA SCAPE DEF. DE PORECLA ”ABBA” !!! SA AIBA UL LOT CAPABIL SA REZISTE-N LIGA 1,APOI SA ATACE LOCURILE DE CUPE EUROPENE,UNDE FACEA FURORI-N URMA CU CEVA ANI(CU STEAUA…)!!!JUCATORII DE AZI TREBUIE SA JOACE CU SUFLETUL LUI RICA,LITA,CULAE LUPESCU…SI N-AR STRICA SA LI SE PUNA CASETE CU MARILE MECIURI ALE RAPIDULETULUI,CU CUPLAJELE DIN BUC.,CU SUCCESELE DIN CUPELE ROM.SI DIN CUPELE UEFA…;RAPID E UN MARE BRAND ROM.,O MARCA EUROPEANA,CE TREBUIE SA REVINA-N ELITA LIGII 1,IN 2 ANI,MAXIM!!! ACOLO E LOCUL ACESTUI CLUB DE PRESTIGIU,CARE A FOST TRIMIS IN LIGA A 4-A ABSOLUT NEMERITAT, CA PUTEA SA FIE PASUIT FINANCIAR,PRIN INSOLVENTA…,CUM E DINAMO AZI;JUCATORII DE AZI SA DEA TOTUL/TEREN FIINDCA RAPID=SUFLET MARE,CUM E SUFLETUL LUI RICA,CUM ERA SUFLETUL LUI NEAGU…;FARA AMBITIE,DARUIRE SI IUBIRE REALA PT. ”REAL GIULESTI”,E GREU SA BATI CFR CJ,FCSB…SI SA NU NE TREZIM DIN NOU PRIN LIGA 2,DOAMNE FERESTE!!!RAPID=IUBIRE ETERNA!!!DOAMNE,AJUTA SA FIM IN LIGA 1/VECI SI TOT MAI SUS IN EUROPA-N CATIVA ANI!!!E NEVOIE K DE AER DE SPONSORIZARE, CHIAR ACUM!!!SANATATE FB CELOR DIN CLUBUL RAPID BUC.SI BAFTA FULL IN LIGA 1,/VECI!!! AMIN!!!

  3. S-a dat startul la fuzionari, asa ca sa nu va miratzi, daca se va intampla.

  4. Frustratul ăla de Manoliu se chinuie degeaba. Ce rezolvă el cu toate demersurile împotriva noastră ?..RAPID 🇱🇻 suntem noi suporterii..Nu emblemele sau actele lui.Dacă era de bună credință ceda gratuit echipei tot ce a primit gratis de la Copos…Iar dacă Copos este în spatele lui atunci și-a meritat soarta.

  5. Buna ziua.ar fi cazul sa nu ne mai dam singuri peste picioare inclusiv cu comentarii de genul acesta

  6. În orice caz autocarul o să arate diferit după ce AFC va interzice folosirea emblemei cu pasărea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.