GSP arunca bomba: RAPID APROAPE DE UN MEGA TRANSFER

Junior Morais
Junior Morais

După ce i-a adus pe Claudiu Belu și Alexandru Albu, Rapid se pregătește pentru cea mai importantă mutare a verii: giuleștenii ar urma să bată palma cu Junior Morais (34 de ani), ultima oară la Gaziantep, anunță gsp.ro

Cum aventura lui Junior Morais în Turcia a ajuns la sfârșit, Rapid a intrat pe fir și l-ar fi convins pe brazilian să semneze, anunță gsp.ro. Asfel, giuleștenii ar bifa una dintre cele mai spectaculoase achiziții din acest mercato.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Junior Morais a evoluat între 2011 și 2017 la Astra Giurgiu, unde a câștigat titlul în 2016, pentru ca ulterior să îmbrace și tricoul FCSB-ului, echipă pe care a slujit-o între 2017 și 2019. În ultimii doi ani, brazilianul a evoluat în Turica, la Gaziantep, unde a fost antrenat de Marius Șumudică.

Rapid a bifat deja două transferuri

În cazul în care transferul se va concretiza, Morais ar deveni a treia mutare a Rapidului din această pauză competițională. Giuleștenii au mai bătut palma cu mijlocașul defensiv Alexandru Albu și fundașul dreapta Claudiu Belu.

„Sunt fericit de alegerea mea, am venit cu gândul de a da totul, totul pentru mine, pentru echipă, pentru familie, și sper să aducem Rapidul din nou acolo unde îi este locul și să facem o figură frumoasă”, a declarat Claudiu Belu pentru fcrapid.ro.

CITEȘTE ȘI  Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Alex Ioniță I

4 COMENTARII

  1. Cfr mai are 2 pe acel post mult mai tineri si mai buni si Botosani iau espirati jucatorii foarte buni nu sant liberi de contract sau coastă milioane

  2. Sper să nu fie adevărat. Rapid nu se poate întări cu expirați. Și dacă tipul ăsta e așa de bun, de ce nu-l ia CFR?
    Marea problemă e că nu prea are cine să caute jucători. Așa că sunt preferați oameni care au ceva trecut în România, fiindcă ăștia măcar sunt deja cunoscuți. Rapidul ar fi trebuit să poată aduce jucători noi din străinătate, așa cum fac Botoșani, Clinceni, UTA. Dar acolo există organizare.

  3. Da, dacă este adevărat este bine, dar parca Nico i-a zis lui Sumudica, atunci când Sumudica l-a propus la Rapid, ca are alte planuri pe postul acela…
    Nico a avut alte planuri și în ceea ce îl privește pe Cristi Săpunaru, dar e limpede ca nu tine, nu vine Cristi ca sa retrogradeze sub comanda lui Mița….
    E ceva putred la Rapid, cum a fost întotdeauna!

LĂSAȚI UN MESAJ