Angelescu: „Suntem in discutii cu jucatori din strainatate”

Victor Angelescu Rapid ProSport

Dupa transferurile lui Bogdan Albu si Claudiu Bellu-Iordache, patronul Victor Angelescu anunta ca in perioada urmatoare vom avea si alte nume noi prezentate in tricoul Rapidului.

„Suntem în discuţii cu mulţi alţi jucători, şi din Liga 1, şi din străinătate. Nu vreau să mai vorbesc despre buget. Ceea ce pot să spun e că vom avea un buget bun de Liga 1. Avem stabilitate financiară, nu avem mulţi bani de plătit din urmă. Am avut un salariu restant la jucătorii, ceea ce nu mi se pare o problemă. Cred că toate cluburile au ceva de plătit din urmă, dar nu este o sumă care să ne pună probleme. Repet, va fi un buget bun de Liga 1.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Despre fraţii Herea nu ştiu, Nico ştie mai bine. Nu pot să spun că nu sunt pe lista noastră, dar nici nu sunt în capul listei. Săpunaru e în capul listei. Sunt decizii pe care antrenorul şi preşedintele trebuie să le ia în perioada următoare. Sunt nume interesante, dar nu vă pot spune. Normal că avem o listă de priorităţi. Vrem să aducem şi jucători din străinătate, dar şi jucători tineri, de viitor, din România. În sezonul trecut, ne-am bazat mai mult pe străini şi cred că a fost o greşeală pentru Liga 2. E altceva la Liga 1, îţi vin un alt fel de străini. Acum putem oferi salarii mai mari”, a spus Victor Angelescu pentru Look Sport.

Tu pe cine ai vrea sa vezi imbracat in VISINIU? Lasa un comentariu!

CITEȘTE ȘI  ACS Rapid FNG este lider în L4 și țintește a patra victorie din patru!

4 Comments

  1. Bogdan Jica fundas central de picior stang ,capitanul echipei secunde de la Gaz Metan Medias

  2. De acord cu tine Daniel, să sperăm că atât Nico cât și Miță Iosif vor fi inspirați în alegerile făcute !
    Se simte totuși și nevoia unui sponsor puternic, mai ales că vom avea și-un stadion cochet, de nivel european (clasat UEFA 4) unde se poate face o publicitate de calitate.
    FORȚA RAPID !!!

  3. Cu siguranță, în străinătate sunt mulți jucători interesanți; concret, ne mai trebuie un fundaș bun- Săpunaru, situație în care Albu ar putea urca eventual în linia de mijloc, un Mijlocaș fb.,de creație si-un vârf de valoare. Cred ca este timpul ca RAPIDUL sa aibă autocar propriu, nu cel mai în voga, dar unul decent…DOAMNE ajută!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.