Ce a declarat Daniel Niculae la reunirea lotului rapidist

Rapid Niculae Nico

Rapid s-a reunit luni, 14 iunie, la Buftea, sub comanda antrenorului Mihai Iosif, iar președintele Daniel Niculae a oferit câteva detalii despre viitoarele mutări ale clubului din Giulești. După ce s-a despărțit deja de câțiva jucători, Rapid pregătește mai multe transferuri în această vară, potrivit anunțului făcut de către Daniel Niculae. De asemenea, acesta a declarat că vor mai părăsi clubul câțiva jucători. Oficialul clubului din Giulești a vorbit și despre stadionul pe care va evolua Rapid în Liga 1. Daniel Niculae ia în calcul Arena Națională și „Arcul de Triumf”.

Rapid s-a reunit și pregătește debutul în Liga 1! Ce spune Niculae

La reunire au fost prezenți 14 jucători de câmp și 3 portari. Daniel Niculae a explicat că se lovește de pretenții mari în rândul jucătorilor cu care negociază. De asemenea, acesta a vorbit și despre situația lui Cristi Săpunaru, rapidist înfocat despre care s-a tot discutat în ultima perioadă în vederea unei posibile reveniri „acasă”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Cu toții avem foarte mult de muncă, de la Victor, continuând cu mine și până la ultimul angajat al clubului. Toată lumea trebuie să fie în spatele echipei. E o campanie de aducere de jucători, sunt unii care ne vor părăsi, vor fi și foarte mulți care vor ajunge la Rapid. Nu știu câte echipe au transferat jucători în perioada asta, abia s-au terminat competițiile. Am urmărit foarte mulți jucători, jucători pe care îi cunoșteam, alții pe care nu îi cunoșteam.”

„Însă nu trebuie să ne pripim, trebuie să luăm deciziile corecte, pentru că ne așteaptă un an foarte, foarte greu. Și cred că anul acesta de primă ligă va fi decisiv. Trebuie să consolidăm echipa, să ne organizăm ca o echipă, să demonstrăm pe teren, să rămânem în prima ligă și ușor, ușor, de la an la an, să ajungem să creștem și cred că visul oricărui rapidist este ca în anul centenarului să reușim ceea ce nu s-a reușit niciodată în istoria clubului și anume eventul.”

Daniel Niculae a vorbit despre situația lui Săpunaru

„Săpunaru nu e greu de convins, e un jucător aflat sub contract. Știți foarte bine pentru ce echipă îi bate inima și cu siguranță dacă ar fi fost liber de contract era primul, era de la ora 9 pe terenul de antrenament, dar nu cred că trebuie să vorbim despre el, pentru că nu este corect. Sunt, într-adevăr, jucători care sunt greu de convins, jucători care au așteptări foarte mari, care au oferte, care își doresc multe. Noi le-am propus anumite lucruri, apoi este vorba despre arta negocierii. Sper ca mulți dintre ei să aleagă Rapidul.”

„Îmi doresc ca Rapid să joace în București. Momentan, Giuleștiul nu este gata și nu știm când va fi gata. Arena Națională poate fi o soluție, vom trimite și o solicitare și pentru Arcul de Triumf, atât Federației Române de Rugby, cât și Ministerului Tineretului și Sportului”, a spus Daniel Niculae.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif nu va fi pe bancă, dar tu poți fi în tribune! Trebuie să vii!

Sursa: prosport.ro

6 Comments

 1. Pare amatorism în deciziile luate, tot respectul pentru Mița dar la liga întâia trebuie antrenor cu experienta. Mai trebuiesc cel puțin opt-noua jucatori de liga 1.

 2. Păi cică au vrut să îl aducă pe Săpun la pachet cu Dan Petrescu, care a fost dat afară după două săptămâni de Kayseri, dar nu vine că am înțeles că are ofertă tentantă din Maldive, un campionat foarte puternic.

 3. Mai băieți, voi chiar credeți ca Cristi Săpunaru va veni la Rapid ca sa fie antrenat de Mița?!
  Vorbiți serios?!
  Mihai Iosif nu este bun de antrenor nici pentru maidan, dar este adevărat ca doar el putea readuce Rapidul în Liga 1:
  A fost mana lui Dumnezeu!
  Cat despre Victor Angelescu… se pare ca e un zgarie-brinza de-adevaratelea!
  George Copos era garanție, chiar mai garanție decât Gigi Becali cind își întărea echipa de fotbal…
  Va garantez ca Rapid va fi prima echipa care va retrograda direct, nu va câștiga nici un meci, le va pierde pe toate cu Mița antrenor!
  Auzi la ei, îl așteaptă pe Săpunaru ca sa fie antrenat de Mihai Iosif!
  Nu are sa vina niciun jucător de top la Rapid atâta timp cât Mița va fi antrenor…
  Sa spună Nico dacă ar accepta el sa fie antrenat de Mihai Iosif(?)

 4. Nu trebuie sa se grabeasca la transferuri, sa fie siguri ca-i aduc pe aia refuzati de altii. Sunt si mai ieftini. Nu inteleg fixatia asta cu Sapunaru. Omul este sub contract si mai are bani multi de luat.

 5. Oare de ce nu l-a întrebat Prosport direct pe Nico despre „haosul și dările afară” de la Rapid? 😲

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.