Rapid

Dani Coman la Rapid? Iată ce a declarat Victor Angelescu

„Dani Coman va veni la Rapid. Varianta care prinde contur

Formația din Giulești a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după o pauză de șase ani „Cu siguranţă că Dani Coman are experienţa necesară, în plus se ştie că este rapidist. Dani Coman dacă ar veni – am mai avut nişte discuţii cu el – ar veni pe funcţia de preşedinte. Noi abia l-am numit preşedinte pe Daniel Niculae. Sunt convins că, la un moment dat, Dani Coman va veni la Rapid, dar nu ştiu dacă la acest moment.”

„Avem alte priorităţi acum. Dar ne gândim la cel puţin încă o persoană care să vină în conducere, în viitorul apropiat. E o relaţie foarte bună între Dani Coman şi Daniel Niculae, din ce ştiu. Eu am avut o discuţie foarte clară cu Nico şi eu îmi voi da girul de fiecare dată, dar el este responsabil să-şi facă echipa managerială. Va avea mână liberă, responsabilitatea e clar a lui”, a declarat Victor Angelescu la Look Sport, citat de ProSport.

Dani, pozitiv la o reîntoarcere în Giulești

„Rapid a fost întotdeauna o opţiune pentru mine, dar la Rapid nu am fost dorit decât de suporteri, atât. Sunt în relaţii foarte bune cu Daniel Niculae, Nico este prietenul meu, el face o treabă bună şi a demonstrat-o în ultima perioadă, a promovat, voi fi cu sufletul mereu aproape de ei. Iar cândva mă voi întoarce acasă. Dacă am lucrat şase ani la Astra, pot lucra şi cu Bin Laden, Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat Dani Coman acum două săptămâni.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Nu vine la Rapid. De ce sa vina? Mai avem nevoie de inca un scandal cu unii dintre suporteri? El este in negocieri cu Hermanstad si cred ca acolo va ajunge.

  2. Pe Badoi si Rada i-a vandut Utecila in 2007. Galeristii sunt rugati sa se abtina de la gandit ca le face rau.

  3. Dani Coman ar trebui sa spună mai întâi cum a fost sfertul de finală cu Steaua în cupa UEFA.La fel Badoi și Rada trecuti apoi la Steaua .Dani
    Coman și Buga la Brașov.

  4. Nu merg două săbii intr-o teacă. Odată ce Niculae a fost numit președinte, Coman nu poate veni decât în subordinea lui. Îi convine? Și, dacă da, cu ce sarcini?

  5. Poate face un cuplu perfect cu Daniel Nicolae, cred c-ar fi mai potrivit pentru funcția de președinte față de Nico, având deja o experiență bogată în această funcție la o echipă cu multe probleme (Astra), iar Nico poate fi un bun director sportiv…
    Dar, există un mare „DAR”, din păcate pentru noi suporterii, timpul trece și până-n momentul actual nu s-a făcut nici-un transfer de jucător, cu lotul venit din liga 2 nu cred că putem evita retrogradarea ! Se simte nevoia stringentă de atragerea unor sponsori, mai ales că stadionul nou poate fi un loc important pentru publicitate generoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.