Costin Lazăr, amintire din Grecia: „M-a împins un tip mare: „Eu plătesc!””

Ovidiu Herea Costin Lazăr
Ovidiu Herea Costin Lazăr

Costin Lazăr a trăit momente superbe ca fotbalist, iar experiența la PAOK Salonic rămâne unică. Prezent în emisiunea Digi Sport Matinal, fostul mijlocaș și-a amintit cum un suporter i-a făcut cinste cu un parfum și cu un ceas după un succes contra lui Tottenham, în 2012, în Europa League.

Ce a declarat Costin Lazăr despre amintirile de la PAOK

„Am avut un meci cu Tottenham în deplasare și i-am bătut, scor 2-1. Jucau acolo Bale, Modric, Defoe, mai mulți jucători buni, Gallas. Am vrut să-mi iau un parfum și un ceas din aeroport, era vreo 250 de euro ceasul și vreo 80 parfumul. Când să plătesc, m-a împins un tip mare din spate, cu tatuaj cu PAOK. A zis: <<Eu plătesc>>. Și i-am zis că nu, dar a zis: <<Eu plătesc, sunt cu PAOK, ai fost foarte bun la meciul ăsta>>. Jumătate dintre pasageri erau suporteri, în charterul nostru. Au venit cu noi să ne susțină”, a spus Costin Lazăr, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Cristiano Ronaldo scrie istorie: primul cu cinci campionate europene, 11 goluri marcate

2 COMENTARII

  1. Cred că ăla avea mai mulți bani decât Lazăr. Sau, oricum, 330 euro sunt oricum o nimica toată. Un om care merge cu charterul cu echipa n-are cum să nu aibă 330 euro pentru o așa cinste, nu-i simte.

  2. Numai un bețiv ar lua de la gura copiilor câteva sute de euro ca să-l cadorisească pe un bogătaș ca Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ