Rapid

BREAKING NEWS | Rapid rămâne fără baza de antrenament! Somați să părăsească incinta!

Baza sportivă Coresi, acolo unde se pregătesc grupele de copii și juniori ale Rapidului a fost vândută! Afaceristul Dan Șucu a achiziționat baza, iar angajații Rapidului sunt speriați că ar putea rămâne în stradă. Vestea vine în contextul în care patronul Rapidului, Victor Angelescu, a susținut că s-a aflat în negocieri cu Șucu pentru a continua la Coresi. Conform surselor ProSport, avocații lui Dan Șucu au înaintat către cei de la Rapid o notificare prin care trebuie să părăsească baza de la Coresi până pe 26 iulie.

Rapid, fără loc de antrenament? Baza Coresi a fost cumpărată

Sursele ProSport din cadrul birourilor de la Rapid susțin că angajații clubului și antrenorii din Academie sunt foarte speriați că juniorii vișinii ar putea să rămână în stradă, fără loc de antrenament. Baza Coresi a fost cumpărată de Dan Șucu, milionarul care patronează și Mobexpert, iar acesta ar avea alte planuri cu baza sportivă, planuri ce nu ar implica și Rapidul, susțin oamenii din clubul vișiniu.

Victor Angelescu: „Discutăm cu domnul Șucu!”

Contactat de ProSport, patronul Rapidului, Victor Angelescu, susține că Rapidul nu are motive de îngrijorare și că echipa pe care o patronează nu va trebui să își schimbe locul de antrenament: “Baza s-a vândut, este adevărat, doar e o informație publică. Dar pe noi nu ne-a dat nimeni afară de acolo. Am avut deja o discuție cu domnul Șucu și vom colabora pe viitor. Noi nu ne mutăm pentru că el chiar vrea să dezvolte baza și să mai facă două terenuri. Noi vom plăti în continuare chirie.”

„El face asta pentru că are o școală mai mică de fotbal și joacă și fiul lui, deci sigur avem loc la Coresi cu toții. Face totul pentru că vrea să ajute comunitatea, să promoveze sportul, nu vrea să ridice clădiri sau alte lucruri. Vom mai discuta și vom pune la punct toate detaliile, dar nu ne-a dat nimeni afară de la Coresi”, a declarat Angelescu pentru ProSport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Imi cer scuze pt cele de mai jos, nu e nimic nou, s-a scris de asta si pe Digi, nu e nimic nou legat de Pro Rapid se pare…

 2. Update legat de Pro Rapid din 15 martie de pe pagina unui deputat: „Ca urmare a adresei referitoare la intrebarea dvs. inregistrata la Camera Deputatilor cu nr….avand ca obiect „Situatia curenta a bazei
  sportive Pro Rapid”, potrivit sferei de competenta a Ministerului Finantelor, va comunicam urmatoarele:

  Referitor la Proiectul de Hotarare a Guvernului privind inscrierea in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unor imobile aflate in domeniul public al statului si darea acestora in administrarea Ministerului Tineretului si Sportului,mentionam ca acesta a fost refacut conform observatiilor Ministerului Justitiei, urmand sa fie reluata procedura de avizare a acestuia, avand in vedere si noua componenta a Guvernului”

 3. Chiar, de baza Pro Rapid ce se mai aude? Sa o concesioneze clubului,iar clubul sa o renoveze si sa aduca copii sa faca sport, nu asa zicea si Madame?

 4. Adică tipul a cumpărat cu milioane multe un teren în zona cea mai boierească din nordul Bucureștiului, acolo unde sunt cartierele de lux în care locuiesc străinii… ca să sprijine comunitatea și fotbalul 😄😄😄
  Lăsați-o jos că măcăne. Realitatea e că după căderea lui Tudorache (odiosul și sinistrul de la Ciuma Roșie…) nouă administrație în frunte cu buna prietenă a Rapidului, madame Cloclo, care combate atât de eroic pentru ProRapid, a vândut iute baza Coresi unui amic politic bogat. Chiar credeți că grija lui cea mare e să ajute școala de fotbal a Rapidului, ba chiar să-i extindă pe cheltuiala lui infrastructura?
  Concluzie: cam asta a fost scurta istorie glorioasă a Centrului de Performanță Rapid. Rămâne ca viitorii fotbaliști vișinii să fie formați pe la Voluntari, Chiajna, Clinceni, eventual Sf. Gheorghe sau Miercurea Ciuc.
  Și culmea e că bietul Angelescu se plângea recent că n-a găsit în trecut parteneri din cauza nedoritei alăturări cu un anumit partid politic… 😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.