Fan Zone

Vali Vijelie și Phoenix, la un pas de un duet istoric în vestiarul Rapidului!

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină în vestiarul formației giuleștene. Mihai Iosif (46 de ani) a fost promovat pe postul de antrenor principal al Rapidului în luna martie a acestui an. Rapid a terminat actualul sezon de Liga 2 pe locul secund, cu 49 de puncte, și a reușit să promoveze în primul eșalon.

Mihai Iosif, despre greutățile întâmpinate în vestiarul Rapidului

Tehnicianul din Giulești susține că este foarte greu să ții în frâu un vestiar precum cel al Rapidului. Acesta a declarat, în mod amuzant, că i-ar fi chemat pe Vali Vijelie și Phoenix, dacă ar fi contat doar atmosfera.

„Să ţii atmosfera într-un vestiar ca al Rapidului, credeţi-mă că e foarte greu, decisiv de multe ori. Atmosfera nu înseamnă să bem şi să mâncăm. Înseamnă să vorbeşti cu fiecare jucător în parte. Jucătorul te simte. De multe ori poate îl doare ce îi spui, dar jucătorul trebuie să simtă că eşti sincer. Dacă era doar de atmosferă, îl chemam pe Vali Vijelie, pe Phoenix şi făceam atmosferă! Ţin foarte mult la unitatea de grup. Am fost şi rămân unul dintre suporterii rapidişti, dar acum vreau să fiu perceput ca antrenor al Rapidului”, a declarat Mihai Iosif, la Telekom Sport, citat de prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Amuzant, amuzant, dar „adanc”, dupa parerea mea. Bravo nea Mitza.Multa bafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.