BREAKING NEWS | Răzvan Lucescu a semnat! Salariu colosal

Razvan Lucescu Champions League

Răzvan Lucescu este noul antrenor al lui PAOK Salonic. Ivan Savvidis, patronul clubului, a avut miercuri o întâlnire cu tehnicianul care a pregătit echipa în ultimul sezon, uruguayanul Pablo Garcia. Căruia i-a transmis că nu va mai continua la prima echipă, însă ar putea continua la ”satelit”. Succesul său pe banca vicecampioanei din Grecia este Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu, noul antrenor al lui PAOK Salonic

Cele mai importante publicații din Grecia au informat în cursul după amiezii zilei de miercuri despre despărțirea de Pablo Garcia și au anunțat la unison că Răzvan Lucescu va reveni la PAOK. Echipa pe care a făcut-o campioană a Greciei în 2019. De care s-a despărțit însă la scurt timp din cauza unor disensiuni cu patronul clubului Ivan Savvidis. Potrivit grecilor de la Overfm, Răzvan Lucescu va încasa în al doilea mandat la PAOK un salariu stagional care poate ajunge, cu tot cu bonusuri, la 1.850.000 de euro. Devenind astfel cel mai bine plătit antrenor al primei ligi din Grecia.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

În prima perioada petrecută pe banca lui PAOK Salonic, 2017 – 2019, Răzvan Lucescu a adus clubului două Cupe ale Greciei și un titlu, în 2019. Primul pentru echipă după o ”secetă” de 34 de ani. În ultimul sezon din Grecia, PAOK Salonic, cu Pablo Garcia pe bancă, a terminat pe locul 2 în Grecia, la 26 de puncte în spatele lui Olympiakos. Dar a reușit să câștige Cupa, a opta din istorie, după 2-1 în finala cu proaspăt câștigătoarea titlului.

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică le face o promisiune suporterilor de la Malatyaspor

De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK în 2019

Răzvan Lucescu a surprins în momentul în care a anunțat că pleacă de la PAOK, în vara lui 2019. La scurt timp de la cucerirea titlului istoric, însă ulterior și-a explicat decizia.

Uneori patronii au dreptul să decidă cum doresc. Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece. Dacă nu face asta, va apărea frustrarea de ambele părți și tot ceea ce s-a construit se va distruge. Nu am plecat de la PAOK pentru bani. Am un salariu bun acum, dar nu acesta a fost motivul. Cel mai important este să mă simt bine la echipa pe care o antrenez, chiar dacă e de nivel mai mic, ca Xanthi sau Rapid, a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu din gazzetta.gr.

Sursa: digisport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.