Rapid

Porumboiu, tentat să investească la Rapid? “Am o relație specială cu proprietarul clubului”

Fostul patron al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a vorbit despre Rapid. Formație care va juca din sezonul următor în Liga 1, după șase ani de pauză! Giuleștenii au reușit să obțină promovarea în primul eșalon și speră să facă o figură cât mai frumoasă începând din sezonul următor. După șase ani de suferință, Rapid București a izbutit să revină în prim-planul fotbalului românesc, iar sunt în căutare de transferuri care să le asigure rezultate pozitive în Liga 1.

Adrian Porumboiu este suporter al Rapidului

Fostul mare arbitru român, Adrian Porumboiu, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația formației de la Podul Grant. Fostul patron al Vasluiului a dezvăluit că este tentat să meargă să vadă meciurile Rapidului din prima ligă, specificând că este foarte atras de acest club. Totodată, Porumboiu nu s-a ferit să spună că discută destul de des cu patronul Victor Angelescu, pe care îl apreciază foarte mult pentru munca depusă. Este cunoscut faptul că

Declarațiile fostului patron de la FC Vaslui

“La Vaslui este exclus să mă mai întorc. Mă bate gândul să merg la meciurile Rapidului, în calitate de suporter însă. Îmi place această echipă, am o relație specială cu proprietarul clubului și am toată simpatia pentru cei de acolo. Asta nu înseamnă însă că mă duc investitor acolo. Victor Angelescu are o mare putere financiară și este unul dintre cei mai adevărați patroni din România. Nu din ăștia care doar aruncă cifre. Are un buget bine conturat, o potență financiară care îi va permite Rapidului să se bată la primele locuri încă din primul an, chiar dacă el spune că este prematur. Nu pot să îi spun ce antrenor să pună, în ciuda faptului că vorbim destul de des!”, a spus Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Ar fi buna sustinerea financiara de d-l Porumboiu, la fel ca si cea de la d-l Copos, dar fara implicare decizionala. Cum ar fi oare?

 2. Exact asta îi trebuie Rapidului, un diliu ca Porumboiu! Ar fi scandal nonstop. Banii sunt buni, dar cheltuiți cu inteligență. Altfel vine repede al doilea faliment.

 3. iar ne aventuram cu sume imense de 5-6 milioane de euro, necesare numai pt supravetiure in liga 1, dar te intrebi de unde sumele astea intro tara arida ca a noastra. doar se vede cate probleme cu banii au cele mai multe echipe si nimeni nu stie cum de-o scot totusi la capat. toata simpatia pt Adrian Porumboiu. daca va dori sa investeasca sau cel putin pt inceput sa sponzorizeze rapidul n-ar fi rau. iar de adus jucatori valorosi e oalta problema si nici nu stim de unde sa-i aducem, ca de aia cu cv grozav ne-am cam saturat.

 4. E singura problema a noului Rapid: problema financiara!
  Actualul patron al Rapidului este destul de discret, nu este deloc clar cit are de gând sa investească anual în echipa de fotbal ; poate ca Adrian Porumboiu are dreptate, Angelescu o fi avind destui bani ca să-i asigure Rapidului supraviețuirea în Liga 1, Porumboiu a fost, este și va fi mereu un tip serios…
  Eu cred ca Rapidul are nevoie de 5.000.000 € ca să se poată reinstala în partea se sus a clasamentului Ligii 1, pe locurile 5/6, parte din bani putand veni din drepturile de televiziune, parte din încasările de pe noul stadion, iar restul de la patron, asta însemnând cam 2.000.000 €, adică bani mulți, nu putini.
  Din cite am constatat, patronul Rapidului nu pare a fi un aventurier în fotbal, cum este Adrian Mititelu de pilda, greu de crezut ca este dispus să-și riște forța financiara de care dispune numai ca să le facă pe plac rapidistilor…
  Se pare ca a ales varianta „pas cu pas” (a zis Nico) , asta însemnând ca la Rapid vor veni doar jucători liberi de contract, adică primul „pas” pentru Rapid va fi revenirea în B, clar!

 5. Nea Adi știm că ești un simpatizant al Rapidului, ai afirmat acest lucru că te-a impresionat această echipă încă din perioada de până-n ’89 datorită faptului că într-adevăr i se potrivește sloganul „SINGURI ÎMPOTRIVA TUTUROR”
  Știm și faptul că ai rămas cu un gust amar după experiența avută cu FC Vaslui, dar, totodată știm și faptul că iubești fotbalul și nu poți sta departe de acest fenomen…
  Ar fi foarte bine dacă l-ai putea ajuta pe dl.Angelescu nu numai cu sfaturi, binevenite și acestea, dar știm cu toții ce implică liga 1 (financiar vorbind) față de liga 2…
  Oricum, noi rapidiștii îți mulțumim din suflet pentru faptul că simpatizezi această echipă, prea greu încercată în toată istoria sa !
  Dumnezeu să vă dea sănătate alături de cei dragi și să fiți și-n continuare alături de suflarea rapidistă, contează foarte mult pentru noi…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.