Rapid

Marius Măldărășanu despre obiectivul Rapidului: „E ușor să spui că vrei play-off-ul!”

Rapid a promovat în Liga 1 cu Mihai Iosif la cârmă, după ce în ultimii trei ani a urcat consecutiv din Liga 4 în primul eșalon. Suporterii pun presiune pe conducere și cer ca echipa să joace în play-off-ul sezonului viitor din Liga 1, însă Marius Măldărășanu le transmite acestora că trebuie să fie realiști în acest moment.

Ce a declarat Marius Măldărășanu

„Trebuie luat pas cu pas. E nevoie și de transferuri. N-ar da bine să spui că obiectivul trebuie să fie salvarea de la retrogradarea. Dar primele 9-10 ar putea fi un obiectiv. Pui presiune pe tine, e foarte ușor să anunți că vrei play-off-ul, apoi și suporterii vor pune presiune că-și doresc asta. Pas cu pas, altfel apar presiuni, tensiuni și lucruri negative în jurul echipe care pot duce la mai rău, nu vreau să pomenesc altceva. Nu trebuie să mai punem presiune pe Miță, e normal ca el să antreneze acolo în continuare”, a declarat Marius Măldărășanu pentru ProSport LIVE.

„Miță Iosif a reușit datorită pedagogiei, s-a văzut atmosfera care era în vestiar. Ăsta e un plus pentru un antrenor, e o mare calitate să reușești să ai un asemenea vestiar. Eu n-am mai ținut legătura cu cei de la Rapid. Ultima dată ne-am văzut acum trei săptămâni când Răzvan Lucescu a vorbit cu Nico (n.r. Daniel Niculae). Discuțiile au fost legate de Rapid. Nico era optimist, a mai spus Marius Măldărășanu, conform prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. „pas cu pas” – adica primul pas va fi revenirea în „B”, incredibil!!!
    Uitați-vă băieți la Clinceni! știți pe ce loc au terminat anul acesta?

  2. Un obiectiv de bun simț :
    -locurile 5-10 ! (la lotul de acum + 5-6 jucători cu experiență) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.