Rapid

OFICIAL | Astra renunță la Alex Ioniță II. Îl dă CFR Cluj la FC Rapid 1923?

Alexandru Ioniță II, mijlocașul Astrei Giurgiu, este suspendat pentru dopaj de la finalul lunii septembrie a anului trecut. Dar se pregătește, separat de grup, pentru revenirea în circuit. Fotbalistul de 26 de ani este în continuare suspendat, sancțiune ce va expira pe 30 septembrie 2021, când, însă, nu va mai fi jucătorul Astrei. Dani Coman, președintele clubului giurgiuvean, a recunoscut că va pentru Alex Ioniță II va urma o perioadă dificilă. Chiar și după expirarea suspendării, din cauza anului în care nu a jucat în meciuri oficiale.

În ceea ce privește viitorul jucătorului, Dani Coman a susținut că, după ce va reveni la CFR în vară, club de la care Astra l-a împrumutat, o variantă pentru mijlocaș este un transfer la FC Rapid 1923. Club la care a început fotbalul și care acum se află în lupta pentru promovarea în Liga 1.

Alex Ioniță II, variantă pentru FC Rapid 1923

E greu de spus când va mai juca, după această perioadă de inactivitate pe care încă o are. Va fi complicat să își revină la valoarea pe care o avea, dar e un jucător tânăr. Care s-a antrenat și în această perioadă, separat. Sunt convins că nu și-a spus ultimul cuvânt. Rapidul îl poate ajuta pe Alex Ioniță. Așa cum Alex Ioniță a ajutat Rapidul. El e jucătorul Astrei până la vară, din vară va fi jucătorul CFR-ului, a declarat Dani Coman, la emisiunea Liga Digi Sport.

Victor Angelescu a declarat că-l vrea pe Alex

De altfel, în februarie, înainte ca ANAD să dicteze sancțiunea în cazul lui Alex Ioniță, Victor Angelescu, acționarul majoritar al clubului Rapid, anunța interesul pentru mijlocaș. Suntem foarte interesați de Alex Ioniță, dar după perioada de suspendare, pentru că sigur va fi suspendat. Îl așteptăm, dacă e undeva unde poate să renască, aici e locul. Poate peste un an. Ne putem ajuta reciproc, la noi va avea ușile deschise 100 la sută„, spunea Victor Angelescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Alex Ioniță II a fost suspendat un an de ANAD pentru un tratament intravenos la o clinică cu administrarea unei cantități de substanță mai mare de 100 de mililitri, practică interzisă de regulamentele WADA. În aceeași situație cu Alex Ioniță II sunt Kehinde Fatai, suspendat, de asemenea, un an, și Takayuki Seto, suspendat opt și care va putea reveni în cadru sportiv profesionist organizat în iunie.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. La Alex Ionita avem 50-50, adica poate s-o fi terminat-o cu fotbalul profesionist-depinde numai de el, sau sa revina la performanta-depinde tot de el, dar si de noroc.

  2. Cu jucători care-și bat joc de carierele lor nu putem face performanță, aici sunt de acord cu Mondo !

  3. Alex Ionita II este deja un fost fotbalist, este expirat. Poate sa joace inca vreun an prin liga 4 sau 5 si dupa aia se duce pe camion. Fost fotbalist viitor camionagiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.