Alte sporturi

CS Rapid a fost încununată campioană a României

Echipa feminină de polo Rapid a disputat ultimul meci din ediția de campionat 2020-2021. Deși nu mai avea nicio însemnătate, meciul cu steaua a fost tratat la modul profesionist, feroviarele impunându-se cu 12-11, după un gol marcat de Laboncz în ultimele secunde. Asta după ce reușiseră și cu Dinamo 9-9, chiar dacă fetele ieșiseră matematic campioane. Cu două etape înainte de final!

Lotul cu care CS Rapid a devenit campioană a României

Iată lotul cu care Rapid a cucerit pentru a treia oară consecutiv titlul național: Iulia Șerpu, Kira Savu, Toth Johanna, laboncz Nikolett, Alina Olteanu, Andra Bunea, Floria Simion, Alina Zabalovici, Mirka Stankovianska, Bianca Lazăr, Daniela Katlovska, Beatrice Diaconu, Matilde Risso, Maria Talianu, Nagy Deborah și Cezara Todea. Antrenorii echipei rapidiste sunt Eduard Rusu și Silviu Ceobanu.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de prima antrenoare a echipei feminine de polo a rapidului, Cornelia Pereanu, alături de directorul clubului feroviar, Valy Ionescu-Caciuriac. În plus, Laboncz Nikolett a fost declarată cea mai tehnică jucătoare a campionatului. CS Rapid București mulțumește, pe această cale, firmei Brenntag dar și lui Alex Badea și Bubu Stănescu, pentru implicarea în performanța echipei de polo. Transmisiunea directă a meciului a fost realizată cu ajutorul unor suporteri rapidiști dedicați culorilor alb-vișinii.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. sper, in curand, sa urmeze si echipa de fotbbal. in orice caz bravo fetelor si FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.