Rapid

Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului Mioveni – Rapid 1-0

Rapid și-a asigurat deja revenirea în Liga 1 și a pierdut ultimul meci din playoff-ul Ligii 2, 0-1 pe terenul lui CS Mioveni, echipă care și-a asigurat astfel prezența la barajul de promovare. Antrenorul giuleștenilor nu a fost afectat de înfrângere, dar a vorbit despre viitorul său pe banca echipei de sub podul Grant.

”Trebuie să fim un tot unitar şi să ducem Rapid cât mai sus. Am un respect prea mare faţă de patron şi când va fi ceva sunt sigur că mă va anunţa în faţă, atât dânsul cât şi preşedintele Daniel Niculae. E foarte important că am promovat, poate multă lume încă nu îşi dă seama de ceea ce am realizat noi. Am tot felul de trăiri, trec de la emoţie la furie, de la bucurie la agonie, dar trebuie să fim o familie aici toţi”, a declarat Mihai Iosif după meci.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Cu părere de rău Mihai Iosif merită toate aprecierile pentru promovarea echipei în prima ligă dar pentru a rămâne în continuare antrenor în prima ligă nu are nici o posibilitate pentru a avea rezultate. Nu are nici experiență și decât că ești un Rapidist nu este suficient. În acest moment nici Daniel Niculae nu este președinte care să-l recomande el fiind ca și Mihai Iosif fără experiență. Rapid cu părere de rău cu acești doi oameni Iosif și Nicolae anul viitor se vor întoarce în liga secundă.

  2. O declaratie din care reiese preocuparea pentru locul sau. Angelescu a spus, clar, ca Iosif va ramane la club. Sa vedem si pe ce post. Sunt ceva zvonuri prin targ.

  3. Iosif, trebuie sa ceara un antrenor principal cu experienta de la care sa invente. In Liga 1 nu sepaote numai cu sarituri pe margine, sau cu ridicare pe virfuri. Iosif poate sa fie secund responsabil cu relatia cu echipa si voia buna, si inre timp sa invente meserie, si tactica. Antrenorul trebuie adus cit mai repde ca sa aiba o strategie a transferurilor si a pregatirii de vara

  4. nemultumitilor cu promovarea nu putem sa le spun de cat un singur lucru, era oare mai bine sa fi fost in situatia petrolului care rateaza promovarea de ani buni de zile? iar marea craiova a lu mititelu cu ce e mai valoroasa ca in ultimile 4 meciuri a avut o singura victorie cu noi, cand noi sub euforia promovarii nu ne-am mai putut concentra asupra jocului. desiguri ca in urmatoarele zile va trebui sa incepem munca pt formarea unei echipe competitive, fara de care ne va fi foarte greu in prima liga.

  5. Un meci fara presiune pentru ambele combatante,un Rapid făra o idee de joc, fara angajament,cu un antrenor limitat din punc de vedere profesional.Cu parere de rău cu acest lot fara un antrenor bun si câteva transeruri de răsunet,retrogradam cu sigurantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.