FOTO | UEFAntasticii s-au reunit la 15 ani după marea bucurie europeană!

UEFAntasticii
UEFAntasticii

UEFAntasticii s-au întors! Meciurile cu Feyenoord, Rennes, Hertha, Hamburg și chiar steaua nu le vom uita niciodată. Indiferent dacă acea performanță va fi egalată sau chiar depășită, sezonul 2005 – 2006 va rămâne toată viața în inima și mintea rapidiștilor. Acum, când vedem această imagine filmul performanței de atunci revine iar și iar în minte, în fața ochilor, precum o hologramă de cea mai bună calitate, care provoacă aceleași emoții incomensurabile. Sigur, nu sunt toți artizanii, dar avem o bună parte! Mai ales oamenii care, cu golurile lor, au adus bucuria supremă.

Doi „intruși” printre UEFAntasticii lui Răzvan

Răzvan Lucescu, Daniel Niculae, Mugurel Buga, Vasile Maftei, Valentin Bădoi, Marius Măldărășanu, Nae Constantin. N-am uitat nici de Adi Iencsi și Răzvan Raț, ce-aveți!? Doar că ei, din păcate, nu au fost în acea echipă. Dar la câte au făcut pentru istoria Rapidului, nu au cum să fie în plus în această poză. Sigur, ne-am fi dorit să mai vedem în această imagine… Un Marius Constantin… Un Dani Coman… Un Robert Ilyes… Un Vali Negru… Un Romeo Stancu… Oho, și nu doar ei! Însă, să ne bucurăm de amintirile pe care ni le oferă imaginea. Și să visăm că, cândva, o generație va zice: „Uite, bă, am ajuns mai sus decât ăștia!”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

2 COMENTARII

  1. Ce meciuri au fost!…Parcă, din perspectiva de azi, acel sezon nici nu pare real! Ce echipă, ce bucurii…dar și ce uriașă dezamăgire după acel nenorocit 0-0… Trăim din amintiri… mă uit deseori la acele meciuri și visez să mai prind măcar un joc european… PS. Da, era loc și pentru Copos.

  2. Ce echipa am avut si ce bucurii am trait! Cred ca si patronul, de atunci, ar fi avut loc. Parerea mea.

LĂSAȚI UN MESAJ