Daniel Niculae, răgușit după ce FC Rapid 1923 a obținut promovarea în Liga 1

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

Daniel Niculae, președintele FC Rapid 1923 a oferit declarații exclusive pentru Digi Sport după ce Timișoara – Mioveni 2-2 a oferit locul promovabil direct în Liga 1 pentru giuleșteni. Iată mai jos ce a declarat oficialul vișiniilor!

Daniel Niculae, emoții cât casa după promovare!

„Suporterii noștri au venit în număr foarte mare și continuă să vină Păcat că nu se poate juca cu suporteri în tribună, dar se vor ocupa suporterii de asta oricum! E mai frumos să o iei din liga a 4-a și să ajungi aici, în Liga 1. Emoțiile mele au fost cu totul și cu totul diferite dintr-o funcție oficială a clubului. Nu mai depinzi de tine ca un jucător, antrenor sau suporter. Cu trecerea anilor mă voi obișnui și cu această nouă funcție.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Lăsați-ne să disputăm acest meci atât de important atât pentru noi, cât și pentru cei de la Craiova. S-au strâns multe emoții în acest sezon, unul extrem de încărcat, pe muchi de cuțit. Știam că Timișoara va juca pe viață și pe moarte, fiindcă aveau nevoie de victorie. Îi mulțumim lui Dan Alexa! O dată ce această partidă se va termina, vom da drumul și la petrecere”, a declarat și Daniel Niculae după ce FC Rapid 1923 a obținut matematic promovarea.

CITEȘTE ȘI  Unde dai și unde crapă! Alexandru Albu l-a refuzat pe Becali pentru Rapid

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ